| Vasilicafff a întrebat:

Opresc fete pe stradă, mă bag în fața lor, le opresc cu mâna pentru a face cunoştință, poate poliția să îmi facă ceva!

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce limbaj este acesta? Te crezi pe maidan pe stadion?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti nebun de ce procedezi asa? Ce crezi ca obtii daca opresti fete pe strada, alea au acasa prieten sau sot nu au chef de relatie cu un obsedat, numai proceda asa ca un disperat ca nu vei gasi fata potrivită, aia o gasesti in alte cercuri nu oprindu le pe strada ca nu esti polițai sa le tragi pe dreapta.

| Robert2526 a răspuns:

Nu iti poate face nimic politia dar esti destul de dubios si tind sa cred ca nu o sa obtii nimic din asta.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Robert2526):

De hartuire ai auzit? E suficienta o reclamatie in care sa mentioneze ce a zis si dubiosul aici si a belit-o.

| Robert2526 a răspuns (pentru siriusblack98):

Eu am auzit de hartuire, dar se pare ca tu chiar daca ai auzit, nu stii ce inseamna. Citeste cum defineste codul penal aceasta fapta si apoi daca nu intelegi, iti explica cineva pe aici

Tu invata cum se interpreteaza actul de hartuire pana una alta in functie de declaratie si circumstante. Nu stau sa imi bat capul cu tine.

Se vede ca tu stii, esti bun, bravo

Se vede ca tu nu stii si insisti sa fii si prost pe deasupra, felicitari!

Mai si jignesti, demonstrezi absolut totul despre tine. Felicitari! M-ai impresionat

1. Nu jignesc daca spun adevarul.
2. Nu ma intereseaza daca te-am impresionat sau nu pe tine in vreun fel.

Vai de capul tau...trist.

Asa este, vai de capul tau, trist, foarte trist.

| just4ubr2015 a răspuns:

Hartuire ultraj bunele moravuri daca te reclama vreuna risti de la 2 la 7 ani puscarie....mare grija...