|

Pana in ce luna se poate face avort?

la orice spital se face?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Se spune ca cu cat il faci mai repede, cu atat e mai usoara e treaba. Daca ai 3 luni, atunci il vei vedea cum seamana, se poate la orice spital, numai daca nu esti minora, iar daca esti atunci intreaba care este situatia.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Se face pana la 10 saptamani de la contactul sexual sau 12 de la ultima menstruatie. Nu se face in orice spital, ci numai in cele care au sectie de ginecologie si obstetrica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Avortul se face pana in maxim 12 saptamani de sarcina. Daca se depaseste acest termen, avortul poate fi periculos pentru mama (hemoragii interne). Avortul se poate face la orice spital cu sectie de ginecologie. Ginecologul este medicul specialist care face avorturi. Daca esti minora, ai nevoie de acordul unuia dintre parinti, sau al ambilor parinti, pentru a face un avort.
Cu cat un avort este facut mai devreme, cu atat este mai usor pentru mama. Pe masura ce sarcina avanseaza in timp, cresc si riscurile la care te supui. Este o procedura destul de periculoase, exista lucruri care pot merge prost si ramai marcata psihic pe viata. De asemenea, exista posibilitatea ca dupa un avort sa nu mai poti face copii deloc. Gandeste-te bine inainte. Vorbeste cu parintii tai pentru ca ei iti vor binele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se face pana la 12 saptamani dar in cazuri speciale se poate face si pana la 14 saptamani dar e mai dureros. Se face la spitale unde este sectie de ginecologie. Eu personal sunt impotriva avortului, incercati sa preveniti asa ceva fratilor, nu va ganditi ca luati o viata? Depinde cati ani ai dar eu ti-as recomanda sa vorbesti cu parintii si sa tii copilul pentru ca este copilul tau. Un avort are un impact mare asupra psihicului plus ca exista sansa sa nu mai poti face copii pe viitor. Gandeste-te bine si asuma-ti responsabilitatile

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri