anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parcă iubitul meu mă enervează orice ar zice sau ar face. Ce-i drept, ne-am si distanțat de când cu Corona. (Dacă ne-am vazut de 5-6 ori din martie). În august trebuie sa mergem la mare, dar eu am admiterea la medicina (Oradea) si nu voiam. El tot insistă si insistă, zici ca nu înțelege ca trebuie sa învăț. Numai cum vrea el trebuie sa facem. Si încă ceva: vine si sora cu mama lui. Nu am treaba cu ele, doamne feri, dar trebuia sa fie "vacanța noastră", plus de asta sora lui mereu e cu noi. Cred ca mi-a ajuns laughing Mna, ma duc la mare și vad după cum funcționează. Parca nici tare atrasa de el nu ma mai simt si chiar nu e alt băiat la mijloc. Suntem de 1 an si jumate impreuna, daca are importantă. Eu am 22 ani, el 23. Ceva sfaturi, vă rog?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Termina istoria cu el pana nu ajungi sal inseli. Mai bine cu acte in regula o despartire decat contract la negru

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Halele maica sfanta cum sa accepti sa mergi cu masa si sorasa. domnisoara viata e scurta trebuie sa traiesti maxim. te-ai plictisit de iubi? EJECT URGENT si URMATORUL, NEXT, ADELANTE. cu calul inainte! ps: abia la 22 de ani te-ai decis sa te inscrii la facultate? ai fost sclava cratitei?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca nu te mai atrage de ce te mai duci la mare cu el? De ce îi dai sperante, spune i clar ca esti satulă de relatia asta in care numai el i ti face program te manipuleaza cum vrea el, acum ai prioritati clare facultate invațat, si asa nu i suporti rudele mama lui si sora lui, asa ca sa se duca el cu mama si sorsa la mare in familie, tu ce varsta ai? Succes la examene.

| IoanaIonuca a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

22 ani. Si am facut degeaba 3 ani de facultate, m-as oftica maxim sa nu intru si sa stau 1 an degeaba.

| cristimihailov a răspuns:

Ti-ai raspuns singura...
Lasa-l singur la mare.

Iar tu concentraza-te pe invatat. Cat de nasol ar fi sa ratezi examenul?

El nu poate sa iti zica decat sorry. Dar tu ratezi un an. Si cel mai important, pentru ca pe urma nu vei mai avea chef sa inveti.

Mai bine fa ca tine. Da la medicina. Gandeste-te cati oameni ai putea sa faci bine... comparativ cu a merge cu maica-sa si sora-sa la mare si sa impartiti cateva sezlonguri impreuna.

Cum ziceam, e bine ca in prezent sa iti faci planuri de viitor.
Lasa-l pe el sa isi traiasca viata si tu asigura-ti viitorul.

| IoanaIonuca a răspuns (pentru cristimihailov):

Foarte nasol, având în vedere ca am facut alți 3 ani o facultate degeaba (nu imi place, nu ma regăsesc).

| cristimihailov a răspuns (pentru IoanaIonuca):

Atunci nu iti mai pierde timpul.
Fa-ti un ceai, fa-ti planul de atac, imparte-l pe zile si pe taskuri si executa-l.

La rece, stil armata, genul nu lasa pe maine ce era planificat pentru azi.

Incepi cu lucrurile mai grele, ca sa nu treaca timpul si sa devina foarte grele sau imposibile.

Pe prietenul tau lasa-l momentan. Nu va muri inca cateva luni.

| Digikey a răspuns:

Ce sa cauti la Mare cu ma-sa si cu sora-sa?
Este un prostalau.

| Digikey a răspuns (pentru Digikey):

Stai mai bine si invata ca nu ai niciun viitor cu el.O sa te enervezi intr-o saptamana cat in tot anul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oare si in dormitor tot cu sora-sa si mama o sa vina? Sa ii dea indicatii.