| Vali1234gahavjygjaka a întrebat:

Pe voi nu va deranjează erectiile? Eu nu le mai suport, mi se vede tot timpul penisul si ma mai si doare si e incomod.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu rad cand se uita ele la castravete si incep sa rada zicand ce mare e, le fac cu ochiu si imi zambesc banditele

| corbulalbrosu a răspuns:

Foloseste niste boxeri stramti sau un suspensor special, care vor masca in mare masura imaginea oferita de penisul intrat in erectie. big grin

| mihai69 a răspuns:

Ce aș mai vrea să mă mai plâng și eu de necazul ăsta... Lasă, că peste vreo 50 de ani se rezolvă de la sine, ca în cazul meu.

| Emilian65 a răspuns:

Nu ma deranjează. Chiar sunt bucuros ca am erecției.

| Donsavas a răspuns:

Mergi la un urolog! S ar putea să ai un penis curbat sau sa fi dereglat hormonal. Exista medicamente care pot reduce din erectii.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Daca ai probleme sa stii ca eu am solutie. Fa rost de un cutit si scapa de el. Crede-ma ca se poate extinde.

| Hunter163 a răspuns:

La masculi candva este deranjant in public erectiile, chiar si mie. Dar candva poti sa le controlezi si candva nu. Daca vorbesti cu o fata la scoala si ai o erectie si se vede si nu vrei sa te faci de mirul lumii, spui ca iti trebuie la toaleta si vii imediat si te aranjezi. Sper ca te-am ajutatwinking