Frate...decat sa fii vazut in ochii prietenilor fiind "uite-l pe ala care e cu panarama aia" ( scuze ) cum te simti, mai bine te folosesti de ea odata, de doua ori si gata.
Eu nu-s baiat dar trebuie so spun ...ESTI UN DOBITOC! tu la asta te gandesti, asa sunteti toti "so las acum? sau dupa ce imi fac mendrele cu dansa? ce, mai conteaza ca o plac sau nu?" esti idioat daca tu te-ai combinat cu ea la panarama. cum dracu?! sa te cambini la panarama daca o placi esti chiar atat de dobitoc. ce=i cu tine? ma! treziti-va. 1 hotarastete daca-ti place sau nu si 2 no mai zic ca oricum cu neuronii vostri atat de folositi si infecti dupa sex nu ati intelege ...nu conteaza, fa ce dracu vrei!
In locul tau? nu as posta pe TPU dupa sfaturi, sunt convins ca tu o cunosti cel mai bine.Doar tu o poti analiza si cred ca stii ce ai de facut.
Ai facut o descriere a unei fete usoare fara sa spui nimic despre tine, nu te-ai gandit ca poate tu esti problema? mai ales ca ai mentionat de "pat" si pe deasupra o mai faci si panarama.bye
Deci lasa-ma te rog sa iti spun un singur lucru ESTI UN DOBITOC CU DIMPLOMA..cum mahh sa o faci pe ea panarama si tu vrei sa vezi cat de buna e la pat si dupa gata ai batut pala cu prietenu si ai fugit..esti un bou nesimtiti..si asa sunt din ziua de azi mai toti ..toti iti zic ca te iubesc esti fata perfecta etc.si cand colo sub acele vorbe fumoase se ascunde un bou nesimtit care vrea sa te probeze la pat si dupa te arunca ca pe un gunoi
Cristiiiiiiuy întreabă: