| RAY a întrebat:

Pentru fete intre un barbat care e inalt de 1, 90 dar e urat fizic si unul care e mai mic de inaltime sa spunem 1, 65 ce ai alege?

pentru baieti intre o fata cu educatie inalta dar urata si una care a terminat 8 clase dar e mai bolovana de fel dar frumoasa ce ai alege?
intre un prieten alb sau negru ce ai alege?
intre un gay sau o lesby ce ai alege?

Răspuns Câştigător
| DonaldTrump a răspuns:

Majoritatea vor unul mai inalt ca ele, deci raspunsul e evident, exceptant cazul cand fata are 1.40-1.50 laughing
Pentru o aventura de seara sau pentru o relatie stabila? aia frumoasa pentru o seara si avand in vedere educatia precara nu cred ca ar fi recomandat sa o aleg pentru ceva serios.
Alb sau galben. laughing
Amandoi sunt cam aceeasi mancare de peste.

| RAY explică (pentru DonaldTrump):

Tu te-ai vedea cu mine daca as fi negru?

| DonaldTrump a răspuns (pentru RAY):

Da, nu am nimic cu ei dar nici nu ma fascineaza. Plus ca la capitolul femei negresele nu ma atrag.

| RAY explică (pentru DonaldTrump):

Gandeste-te acuma daca eu as fi cu tine in acelasi clasa si eu as fi un negru te-ai pune langa mine?

| DonaldTrump a răspuns (pentru RAY):

Daca ai fi de treaba da.

17 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Daca ar fi sa aleg neaparat as alege-o pe aia urata dar educata

| R0R0 a răspuns:

Hai ca-l aleg pe ala cu 1, 65. (numai ca e mai mic decat mine)
La restul intrebarilor nu ma bag.

| DonaldTrump a răspuns (pentru R0R0):

Iti plac mai mici aye? laughing

| R0R0 a răspuns (pentru DonaldTrump):

Cativa cm nu cred ca e o uriasa problema.

Răspuns utilizator avertizat
| raluk27 a răspuns:

Tu si ale tale extreme. Dar ca sa-ti raspund, nu l-as alege pe niciunul. Iti spun din experienta ca un tip de 1.90 e cumplit de inalt. In majoritatea cazurilor, sunt si foarte slabanogi. Daca mai e si urat la fata, no way. Iar ala de 1.65, hell no! Eu am 1.63. Ce naiba sa fac cu el? Daca imi pun tocuri, ii vad chelia. Barbatii mici de înălțime sunt caraghiosi. Cu orice s-ar îmbraca, arata ciudat.
La restul mi-e indiferent. Alb/negru, gay/lesbi (numai sa nu se dea la mine).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca iti spun eu direct
sa fie mai inalt decat mine, eu am 1, 57 cam asa si sa aiba minim 1.70 si la frumusete nu stiu ce sa zic ca pana nu-l vad nu-mi pot forma o parere daca imi place sau nu cum arata

baietii mi se par foarte diferiti cand vine vorba de gusturi deci ambele variante

nu ma intereseaza culoarea

gayi imi plac mai mult

| Dugalle a răspuns:

Ray, ce ai patit tata? Parca nu puneai intrebari semi-cretine.

| RAY explică (pentru Dugalle):

Adica

Am gresit vream sa scriu un mic oracol, intrebariile astea sunt importante pentru mine, as aprecia daca ai raspunde

| Dugalle a răspuns:

Daca e doar o chestie de o noapte, aia proasta si frumoasa, fie alba, neagra sau galbena, fie si lesbi.

Pentru ceva serios, nici una din variantele prezentate : educatie inalta si urata sau 8 clase si frumoasa.

Ce cauti tu la o fata? ce crezi ca ar alege o fata un barbat inalt sau mic de inaltime?

| Dugalle a răspuns (pentru RAY):

O tipa ar alege un tip de seama ei sau mai inalt.

Eu ce caut? Sa fie prezentabila, placuta la aspect si caracter, sa fim compatibili si sa discutam si ceva mai mult de " frumoasa vreme ", adica niste chestii mai profunde, mai inalte, mai filosofice zic.

Si sanii, ador sanii, sa aiba ce sa puna in sutien si daca ii are mari e si mai bine.