| Sara2 a întrebat:

Pot fi insarcinata daca am facut sex cu prezervativ si l-am verificat mereu si a fost ok? am o luna de cand m-am despartit de el, dar imi fac griji ca m-a tinut menstruatia 4 zile, si inainte ma tinea 7, am facut 2 teste da dupa vreo ora iesea si a 2 linie dar alba (nicidecum roz sau rosie)

7 răspunsuri:
| pisicaa a răspuns:

Pai daca ti-a venit, sigur nu esti insarcinata, nu conteaza ca te tine 4 sau 7 zile...probabil e doar o dereglare hormonala

| rebeca a răspuns:

Doamne fereste, ce iti faci atatea probleme.Nu este o regula ca menstruatia sa tina un anumit numar de zile.Nu esti insarcinata.Plus ca la testele de sarcina nu stai o ora ca sa vezi rezultatul.Relaxeaza-te

| DeniAli14 a răspuns:

Daca ti-a venit ciclu dupa contactul sexual e imposibil sa fi insarcinata + plus ca ai facut protejat, deci nu ai cum

| CHILIPIR a răspuns:

Probabil o mica deraglare a menstruatiei.

| yoyosimi a răspuns:

Nu poti sa raman insarcinata, daca prezervativu nu s-a rupt, iar menstruiatia dupa contactul sexul se schimba

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista metoda contraceptiva 100% sigura. Dar prezervativul folosit corect si verificat de fiecare data are cea mai buna protectie, cu un risc de sarcina de 0, 02%. testele mentionate sunt negative, dar e cazul sa ajungi cat mai repede la ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.ma numesc adela si sunt oarecum in aceeasi situatie ca si mona.am facut dragoste cu sotul meu cu prezervativ dar inainte luam anticoceptionale dar le-am intrerupt vreo 3 saptamani.prezervativul nu s-a spart dar am observat ca dupa ce a scos penisul era pe el putin lichid alb e posibil sa fii ramas insarcinata? am o scurgere foarte mica de sange si nu inteleg de ce? ma poate ajuta cineva?