Pai daca ti-a venit, sigur nu esti insarcinata, nu conteaza ca te tine 4 sau 7 zile...probabil e doar o dereglare hormonala
Doamne fereste, ce iti faci atatea probleme.Nu este o regula ca menstruatia sa tina un anumit numar de zile.Nu esti insarcinata.Plus ca la testele de sarcina nu stai o ora ca sa vezi rezultatul.Relaxeaza-te
Daca ti-a venit ciclu dupa contactul sexual e imposibil sa fi insarcinata + plus ca ai facut protejat, deci nu ai cum
Nu poti sa raman insarcinata, daca prezervativu nu s-a rupt, iar menstruiatia dupa contactul sexul se schimba
Nu exista metoda contraceptiva 100% sigura. Dar prezervativul folosit corect si verificat de fiecare data are cea mai buna protectie, cu un risc de sarcina de 0, 02%. testele mentionate sunt negative, dar e cazul sa ajungi cat mai repede la ginecolog.
Buna.ma numesc adela si sunt oarecum in aceeasi situatie ca si mona.am facut dragoste cu sotul meu cu prezervativ dar inainte luam anticoceptionale dar le-am intrerupt vreo 3 saptamani.prezervativul nu s-a spart dar am observat ca dupa ce a scos penisul era pe el putin lichid alb e posibil sa fii ramas insarcinata? am o scurgere foarte mica de sange si nu inteleg de ce? ma poate ajuta cineva?