| MoonlightSun a întrebat:

Prezervativele masculan sunt bune? Din cate vad sunt ieftine, deci proaste. Nu se compara cu durex de exemplu. Ziceti-mi si mie despre ele, daca sunt proaste proaste, sunt subtiri, etc? Am intrat pe site si scria " protectie maxima, planificare familiala la un pret accesibil ". ce inseamna asta? M`am speriat foarte tare cand am vazut asa ceva. Doar cine stie sa raspunda sa raspunda, nu bataie de joc!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca acele prezervative au simbolul CE inseamna ca sunt bune si indeplinesc conditiile de calitate europeana. Durex are contrincanti nu ei sunt cei mai buni, asta e o prostie doar sa faca bani.

| zNCrys a răspuns:

Daca intr-adevar vrei sa nu ai nici o problema cu prezervativele de ce nu dai un pic mai mult pe un pachet de durex si gata? De cand mi-am inceput viata sexuala numai durex folosesc si sunt super multumit, o singura data am folosit altele si am zis ca nu imi mai trebuie in viata mea.

| MoonlightSun explică:

Da, am inteles ca nu sunt mai bune decat Durex. Dar totusi, ce inseamna ce scrie pe site-ul lor? " protectie maxima, planificare familiala sigura, la un pret accesibil? "

| piciucl a răspuns (pentru MoonlightSun):

Inseamna ca poate are o piele groasa, care nu poate permite ca spermatozoizii sa patrunde in zona vaginala am femeii + ca este o oferta. Iti spun ca prezervativele la pachet de la 7 lei in jos sunt din piele de taur, adica proaste.