Vorbeşte cu ea şi află ce se întâmplă de are acest comportament. Sigur este vreo problemă şi se ascunde. Fără discuţie nu se rezolvă nimic. Dacă încerci să întrerupi legătura cu ea, o să creadă că nu îţi mai pasă şi cine ştie ce alte aberaţii o să scoată. Aşa ca să eviţi alt conflict, găseşte-i o soluţie ăstuia.
Cred ca raspunsul tau mi-a salvat relatia, cum as putea sa-ti multumesc?
Cred ca am sa fac cum ai spus tu, pentru ca i se face destul de usor dor de mine, sunt curios ce face daca o zi nu`i mai spun nimic
Multumesc mult pentru sfat.
Cu plăcere. Astfel de chestii chiar funcţionează. Cu puţin noroc, atunci când îi vei răspunde la mesaje, într-un final, îţi va spune că te iubeşte şi că i-a fost dor de tine etc.
Nu vrea de fapt nimic cu tine.
S-a plictisit deja și nici n-o prea doare "răceala" ei.
Uite... de mult faceam si eu asa, chiar si acum dupa trecerea timpului am problema asta.
Nu sunt plictisesc de iubitul meu ci doar simt nevoia sa stau mai departe un pic de el dar il iubeam si il iubesc mult.
Cat despre prietena mea cea mai buna e mereu indecisa de cea ce simte pentru iubitul ei. E rece de multe ori, vorneste in sictir cu el iar el saracul il intreaba daca il m'ai iubeste sau nu.
Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea sa vezi care este problema. Poate nu stie ce mai simte pentru tine, poate nu te mai iubeste sau poate vrea cateva zile in care sa nu va mai faceti atatea complimente duuuulci. Daca ea este ca mine va fi totul bine.
Succes! :* Scuze de greselile de scriere, ma grabesc, o zi buna:*
Vorbeste deschis cu ea. Daca are ce sa afle despre tine, e nasol. In fata persoanei iubite trebuie sa gandesti cu voce tare! Spune-i ca simti ca ceva nu mai merge bine intre voi si ca ai vrea sa afli de ce. Daca te iubeste, nu te va parasi! Bafta !
Nu are cum sa ma iubeasca, suntem doar de o saptamana impreuna. Dar totul a fost perfect pana acum. Poate e vremea de vina, sau poate i-a...nu vreau sa continui .
(Si vorbesc deschis cu ea tot timpul)
Multumesc pentru raspuns