| davideloss a întrebat:

Prietena mea mi-a spus ca ne am despartit si sa nu o mai caut dupa ce i am adresat niste lucruri urate si i-a transmis mamei ei ca nu mai are nevoie de nimeni si ca vrea sa se focuseze pe scoala,
am vorbit cu mama ei dar mama ei mi-a spus ca i-a zis ca inca ma iubeste(ea inca tine tabloul si ursuletul de la mine) avea si ea ego inainte dar nu ca acum, credeti ca se va intoarce la un moment?
ma rog de cateva zile de ea sa ne impacam si nu stiu ce sa fac, nici sa ne vedem fizic nu vrea

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Greseala multora dintre voi este ca va milogiti. Cand o fata/femeie vede ca te rogi de ea sau ca iti rupi gatul sa fi mereu langa ea la orice lucru marunt, deja are in minte, in subconstient, ca isi permite sa faca drame din astea cu tine cand vrea ea, si ca stie ca nu o sa o parasesti daca greseste. Si te joaca asa mult si bine pana se plictiseste de tine.

In cazul tau, a fost urat din partea ta ca ai jignit-o, insa datoria ta fata de ea, este sa iti ceri iertare si sa o lasi sa proceseze situatia. Nu sa te rogi de ea sa te ierte. Cand considera ea ca e momentul, te va cauta ea pe tine, nu tu pe ea. Insa daca trec deja mai mult de 2-3 saptamani, poti lua in calcul o posibila despartire pe bune.

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

" i am adresat niste lucruri urate "
Te-ai gandit ca trebuie sa repari prostia asta?
Degeaba te rogi sa va impacati, daca nu iti ceri scuze mai intai.
Iar faptul ca vorbesti cu rudele ei, fara permisiunea ei...e ca si cum i-ai cotrobai prin viata. Sentimentul e urat de tot!

Nu se va intoarce la cel care a jignit-o si ii cotrobaie prin viata!

| Kufu95 a răspuns:

Las-o în pace o perioadă și după îți ceri scuze că ai spus acele lucruri urâte și dacă nici așa nu se întoarce, e clar, s-a terminat între voi.

Răspuns utilizator avertizat
| gzaharia a răspuns:

Trebuie sa o ignori si sa treci peste. Daca vreodata te intorci te va lua de fraier si va avea confirmarea ca te poate manipula cum vrea ea. Cel mai probabil are pe altul...