Ești o persoană care a suferit din cauza celorlalți, răcelii lor, ai devenit ușor de manipulat și profitat. Să nu crezi că el cum ai descris tu „un băiat bun care se poartă frumos câteodată... după ce îmi umflă cotul". Normal că te vede proastă, astea-s mici tertipuri să te atragă-n continuare, să îți dea o motivație, să îți implanteze în cap ideea că „poate se schimbă că pare soi bun". Nu, nu e așa!
Îți trebuie un umăr pe care să te plângi, un psiholog e mereu alături. Te transferi de la școală, te străduiești să ai note cât mai mari, răspunzi la ore și te implici în dezbateri, înveți de la persoanele de acolo (caută pe cineva mai popular cu care să vorbești, pentru început, mai de treabă, fără să îl sâcâi).
Lasă-l în pace, nu te respectă nici el, nici maică-sa, și- au găsit o proastă de care își bat joc și de care profită!
Nu te iubește.
Nu e ultimul om de pe lume! Poate vei găsi ceva mai bun, cineva să te respecte atâta timp cât vei încerca! Caută pe cineva care să nu te facă să suferi și mai mult doar pentru un moment de plăcere.
Pleacă din acea relație, o să ajungi în spital cu oasele rupte în scurt timp, poate faci și un copil cu el (că deh, te-ar lua la bătaie dacă i-ai cere să vă protejați și te-ar influența) și va fi și mai greu să evadezi!
N-au nicio problema, dar daca suporti sa iei bataie ca sa nu fii singura...mai bine te duci la psiholog.
nu la psihiatru, la psiholog
Ești mult prea umilă. Chiar dacă ai trecut prin totul, trebuie să ai și demnitate.
E normal să ai pretenții și să nu accepți toate defectele tuturor (atâta timp cât îți pun în pericol sănătatea fizică și psihică, clar nu trebuie! Mai ales când îți e iubit!). Doar ești FEMEIE, nu cârpă de șters pe jos, cum crede el!
Să știi de la mine, un bărbat care dă într-o femeie, nu merită să se ridice la mai mult de stadiul de animal, dacă el crede că rezolvă ceva... de fapt, ce naiba să rezolve? Nu are ce, ești foarte ok, dar nu e ok că accepți atât de multe, deloc! Înțeleg perfect starea ta, dar, dacă măcar nu te prefaci că ai puțină încredere în tine, n-ai făcut nimic.
Încearcă un psiholog sau sună la telefonul copilului, oferă asistență gratuită. Poți folosi și emailul dacă ți-e mai ușor să comunici așa.
http://www.telefonulcopilului.ro/
Pot indrazni sa te intreb ce ai de gand sa faci?
Care e concluzia ta dupa toate parerile pe care le-ai primit?
E ceva schimbat in ceea ce te priveste acum fata de ziua de ieri?
O sa incerc sa ma adun si sa ma despart de el, asta imi doresc.Insa in adancul inimii simt ca nu mai am niciun sens, si simt asta de mult timp.Tot am sperat ca voi gasi pe cineva care sa ma faca fericita dar nu se va intampla.
Se va intampla. Tare mult as vrea sa povestim peste ceva timp si sa vezi ca imi vei da dreptate.
E foarte greu, stiu, dar faci asta pentru tine.
Multa bafta.
Un prieten mi-a spus o data ca unii oameni sunt predestinati sa fie nefericiti pe tot parcursul vietii. Presupun ca tu crezi ca esti unul dintre acei oameni, ca orice vei face si oricat de tare vei incerca, nu vei putea fi fericita.
Din pacate, cuvintele te pot alina doar pentru scurte perioade de timp, intr-un final tot singura cu gandurile si temerile tale ramai. Ce e si mai trist este ca faci alegerea gresita. E normal sa tanjesti dupa afectiune si atentie, mai ales in situatia ta, dar ce faci acum va avea urmari tot restul vietii tale. Ai 18 ani, este o perioada extrem de dificila si esti invadata de sentimente si trairi (din pacate, mai mult negative, in cazul tau). Iti garantez ca nu va fi asa tot timpul, nu vor trece de tot, dar cu timpul, nu va mai fi atat de greu. Inteleg ca ai impresia ca ai avut rabdare pana acum iar in momentul de fata simti ca e randul tau sa traiesti ce simteau celelalte fete de varsta ta, dar mai ai putina rabdare. Esti foarte tanara si tot ce simti este intensificat.
Ideal ar fi sa ai acces la un psiholog bun, cu care sa poti discuta si care e in masura sa iti explice de ce treci prin ce treci si sa te ajute cu sfaturi. Necesar este sa-l uiti pe actualul "iubit", chiar daca asta inseamna sa te intorci la o viata lipsita de mangaieri. Omul asta iti face foarte mult rau iar in situatia ta sentimentele actioneaza ca un drog, devi instant dependenta de cei care iti acorda atentie.
Viata ta abia incepe si nu asta e startul pe care ti-l doresti. Oricat de singura te-ai simti si oricat de mult simti ca ai nevoie de el, trebuie sa intelegi ca in realitate creierul tau iti joaca feste. Daca vei continua aceasta relatie va fi sfarsitul tau, te vei stinge incet, incet pana vei deveni altcineva.
Stii ca poti si sentimentele de neputinta pe care le incerci sunt doar de suprafata.
Ai grija de tine si nu uita ca esti o persoana umana care are nevoie de iubire dar, in aceeasi masura de respect si apreciere.
Si chiuveta mea curge, dar n-o sa stau pana fac inundatie. Ori o repar, ori o schimb.
Ai o problema destul de mare.Eu personal nu am o parere buna in general despre femei/fete.Caci le vad prea naive uneori, si se pare ca si tu esti in aceeasi situatie.In loc sa-i spui lui ceea ce simti si ceea ce crezi, tu vi si te plangi pe net. Draga mea, cu asta nu rezolvi absolut nimic, sugestiile noastre pot deveni doar niste simple sfaturi, tu trebuie sa pui in aplicare toate acestea.Si mai vad expresia tipica a fetelorv "Si ce daca imi sparge capu si imi da cu toporu si ma taie? Eu tot il iubesc".E destul de penibil, ma rog poate ca sunt si eu cam dur, dar asta nu inseamna ca tu poti fi carpa lui cand vor muschii individului.Fii tare, si vorbeste cu el in cel mai serios mod posibil, si daca el nu te respecta atunci,"te pup, pa, pa".
Din ce am inteles cred ca amandoi sinteti tigani deoarece doar ei aplica tipul asta de domesticie animala fata de pertener.Iar ca raspuns pentru intrebarea ta, paraseste-l.
Tiganca e m*ta. Habar n-ai sa scrii corect in limba romana si mai ai si tupeu sa jignesti oamenii.Asta e cea mai mare jignire pentru mine, sa fiu comparata cu nespalatii aia.Cum indraznesti?
Da,am observat ca am avut cateva greseli gramaticale din cauza faptului ca scriu repede.Dar umilinta ta cea mai mare despre care vorbesti este sa accepti sa fi batuta de ''iubitul'' tau.Cum spuneam, paraseste-l.