| Elena1234456 a întrebat:

Prietenul meu nu vrea sa facem sex in 3 (cu inca o fata). Imi doresc asta, imi doresc sa o faca cu ea in fata mea si sa il privesc, sa invat sa il doresc mai mult...imi doresc si sa o sarut pe ea, sa simt cu adevarat cum e cu o femeie. Nu s-a mai culcat cu nimeni inainte de mine si nici eu, lui ii e teama sa nu ne racim unul fata de altul. El vede in alte persoane o ocazie de a insela, eu vad doar simple jucarii sexuale. E normal ce imi doresc?

Răspuns Câştigător
| Intrebarilemele26 a răspuns:

Din cate stiu eu, sexul in 3 deja nu mai este un taboo. Daca el isi doreste asta, tu iti doresti asta, si crezi ca asa ti-l poti dorii mai mult nu cred ca este o problema. Doar ca, nu stiu. Sunt oameni si oameni, eu de exemplu, daca ar fi sa fac asta cu prietena mea, nu o mai pot privii cu aceeasi ochi pentru ca stiu sigur ca mereu ii va ramane in minte imaginea aia, si noi doi tinem foarte mult la fidelitatea noastra. Si eu daca ar vrea asta, cu inca un baiat (exclud sarutarile intre mine si el, si restul!), sa fim acolo doar pentru ea tot nu as putea sa-mi vad prietena in imaginea aia. Din contra, cred ca i-as omori pe aman2 laughing. Doar ca, daca voi 2 vreti. Incercati. Dar ti-am spus, mai tarziu s-ar putea sa existe remuscari. Succes

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal doar intr-o relatie in care nu va iubiti, fiindca practic este o infidelitate (tu vei face sex cu o alta persoana, deci nu ii vei fi fidela). Atata timp cat intre voi nu exista dragoste, pretentia de fidelitate, cat aveti o relatie deschisa (fiecare se culca cu cine vrea, fara sa dea socoteala celuilalt) e in regula. E posibil ca el sa-si doreasca o relatie monogama, fidela, in care fiecare sa faca sex numai cu partenerul si nu cu altcineva, e posibil chiar sa aiba sentimente de iubire pentru tine si atunci evident va suferi sa fie inselat si sa i se atraga atentia ca iubirae nu este deloc pe lista ta de sentimente pentru el. Dar trebuie sa discutati calm asta, nu puteti fi intr-o relatie in care fiecare isi doreste altceva: el fidelitate, respect, iubire, iar tu distractie, placere si lipsa de obligatii si implicare. Nu merge asa, trebuie sa aveti cat de cat asteptari egale de la relatie.

| CoquineNoire a răspuns:

Deci nu ati facut inca sex in 2 si deja vrei sex in 3?
noo, nu e bine.
ia-l drept exemplu pe fez.
nu stii ce a facut fez?
fez nu a ajuns inca la second base, si a vrut sa treaca direct la third base...si si-a luat o palma.
ia-le pe rand...

| CoquineNoire a răspuns:

Aoleo, mi-am amintit.
fez nu si-a luat doar o palma, a ramas si fara o mana, ca s-a pus gagica-sa pe ea, si nu ma refer la cealalta mana.

| Felys a răspuns:

Ganteste-te daca tu ai suporta sa il vezi pe el cu un alt barbat si apoi sa il pui in situatia sa te vada pe tine cu o alta femeie, daca el te iubeste cu adevarat nu vrea sa te imparta cu nimeni, nu e corect din partea ta sa ii ceri asta, daca i-ai facut o propunere si a respins-o din start e clar ca nu trebuie sa mai insisti, e posibil sa strici relatia pe care o aveti din cauza fanteziilor tale

| Danysan a răspuns:

E o fantezie a ta dar trebuie sa iei in considerare ca s-ar putea sa il deranjeze si cu timpu sa ajunga motiv de baza la reprosuri grave.Eu nu as putea sa vad cum altu i-o trage iubitei mele -sincer.Dar nu sunt nici importiva altora. Daca ei vor sa o faca sunt liberi.Si ca sa fiu si mai oki nici nu m-as implica sa i-o trag iubite-i la vreunu ca apoi sa aiba relatia mea de suferti dintr-o prostie. Sincer!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In sfarsit o fata care are curajul sa vorbeasca despre asa ceva, este o fantezie de--a ta, daca vezi ca nu vrea nu mai incerca, mai lasa-l un timp dupa care fa iar pe bosumflata laughing si spune-i despre aceasta fanteziewinking

| BlueViP a răspuns:

Elte vrea doar pentru el. Nu cred ca poti simti o placere atat de mare cand iti vezi iubitul cu o alta. SUnt fanteziile tale, nu te judec, dar daca iubitul tau te vrea doar pe tine ar trebui sa ii accepti decizia si sa fi mandra intr-o oarecare masura.

| cupydo0n a răspuns:

Pentru mine suna foarte bine. As vrea ca si prietena mea sa imi propuna asa ceva dar nu toti au noroc.
Daca prietenul tau nu vrea lucrul asta nu il obliga sa o faca pentru ca s-ar putea sfarsi urat.
Incearca sa il convingi si daca nu vrea nu il forta.

O zi buna.

| Veromi321 a răspuns:

Nu e deloc normal ce-ti doresti.

| ingerinaripat a răspuns:

E o fantezie de a ta.

| NswSzk3z a răspuns:

Nu...dupa parerea mea.Normal tu ar trebui sa incerci prima cu el si asa e inveti. Daca vrei sa priveste cu se... unu cu una poti sa te uiti ca e Google-u plin

| Burke a răspuns:

Pritenul tau e un prost

| curi0sul9 a răspuns:

Bună,

Înțeleg că ai sentimente și dorințe complexe și este important să le recunoști și să le exprim. Dorința de a experimenta noi lucruri într-o relație este normală și poate fi o parte sănătoasă a explorării sexuale, atât timp cât toți partenerii sunt de acord și se simt confortabil. Prietenul tău pare să aibă rezerve și teamă de a experimenta sexul în trei, ceea ce este de asemenea normal. Este important să respectați sentimentele și limitele fiecăruia. Comunicarea deschisă și onestă este cheia în astfel de situații. Aici sunt câteva sugestii:

Comunicare: Vorbește deschis cu prietenul tău despre dorințele și teamările tale. Ascultă și înțelege și dorințele și teamările lui. Respect: Respectă limitele și confortul lui. Dacă el nu se simte confortabil cu ideea, este important să respecti acest lucru. Compromis: Poate că există alte moduri în care puteți explora și experimenta împreună, fără să vă simțiți neconfortabil.

În ceea ce privește întrebarea dacă este normal să dorești aceste lucruri, răspunsul este da. Dorințele sexuale sunt diverse și complexe, și este normal să ai curiozitate și să dorești să explori. Important este să faci acest lucru într-un mod care respectă și consideră sentimentele și limitele tuturor implicaților.

Aceste puncte m-au ajutat și pe mine în trecut. Am trecut prin situații similare în care dorințele mele sexuale nu se potriveau cu cele ale partenerului meu. Comunicarea deschisă și onestă a fost esențială pentru a înțelege și respecta limitele fiecăruia. Am învățat că respectul și compromisul sunt cheile unei relații sănătoase și satisfăcătoare. Prin discuții deschise, am reușit să găsim soluții care ne-au satisfăcut pe amândoi, fără să ne simțim neconfortabil sau nerespectat.

Sper că aceste sugestii te ajută și că veți găsi o cale care să vă satisfacă pe amândoi.