Pentru el e super fain
Pentru tine..asa si asa...
Dar daca el vrea un lucru si tu nu vrei, nu o face. Te vei simti aiurea sa faci un lucru din obligatie!
Nu,e scarbos, sa nu accepti asta, nu se merita sa te injosesti doar ca sa ii faci lui placerea
Daca tu esti pregatita, atunci incearca sexul oral. Nu stiu cum e, am auzit ca pentru multe la inceput a fost scarbos dar apoi le-au placut
Daca e reciproc e fain..ca o sa buncuri de aceiasi senzatie, si vei fi si motivata.
Pai eu nu stiu daca vreau s-o fac...dar el vrea sa o faca mie, nu eu lui, el ar vrea sa incerce sa vada cum e.a mai incercat cineva asta? :-[
Eu i-am facut iubitei mele acum 2 luni pentru prima data si dupa o luna jumate i-am propus sa imi faca si ea mie si a acceptat, chestia este ca nu prea stia dar am invatat-o si acum in 3 saptamani e profesoara :X... ne place amndurora sa facem chestia asta si nu ne simtim obligati. o facem din placere pentru ca fiecare vrea sa fie partenerul de langa el fericit. Vreau sa incercam si 69 saptamana viitoare... vreau sa vad cum este. multa bafta
p.s daca o faci sa nu il atingi cu dintii e cam dureros
Baiatul a mai avut si alte partenere in afara de tine? Daca da, ar fi bine sa treaca pe la medic, pentru un consult fiindca BTS-urile se pot lua foarte bine si prin sex oral.
Si mie imi place pruna, asa ca-l inteleg foarte bine. Nu stiu cum ii invers, ca nu am gasit-o pe fata aia careia sa-i placa banana, ii drept ca nici nu am cautat.
Degradant, cum zic unii, este sa o faci unuia care nu se implica sentimental la fel de mult ca si tine, indiferent ca-i oral sau normal, dincolo de asta tine totul de gust, impresii personale.
Poti incerca eu i-am facut prietenei si e super si e si excitant si ea mi-a facut mie si crede acelasi lucru poti incerca si tu si ii poti face si tu lui nu-i greu trebuie sa te lasi purtata de val doar ai grija cand se termina nu-i indicat sa iei sperma din prima ca na poate nu iti place
Merita sa incerci, nu ai nimic de pierdut, daca iti va placea o sa o mai faci cu siguranta
Pai daca vrea el sa iti faca tie e perfect numai sa nu astepte sa.i faci si tu lui...mie una mi se pare scarbos...dar fiecare cu preferintele lui