În primul rând, să nu mai cauți cu disperare pe „cineva".
Iar când apar tipi dubioși, să îi ignori, nu să le cazi în plasă.
1. "Puteți să îmi dați în cap cu hate cât vreți voi" dar "nu mai suport să mi se pună mie pumnul în gură că "mă plang, că cer atentie""
Păi deci până la urmă cum e? Ești în stare să accepți critici sau nu?
2. "Ce pot face sa nu mai ma simt atat de singura si sa fiu si eu la fel de norocoasa ca celelalte fete?"
De unde vrei să știm noi de ce nu ai tu succes în relații? Poate că nu e chestie de noroc. Poate că ai o problemă la care ar trebui să lucrezi. Dar din moment ce nimeni de aici nu te cunoaște, nu avem de unde să știm care ar putea fi aia. Poate este tocmai faptul că ești atât de disperată să găsești pe cineva și atât de invidioasă pe cele care au găsit.
3. "Cum sa dau de cineva cu care sa pot fi impreuna, dar FĂRĂ SĂ FIU PROSTITĂ ȘI FRAIERITĂ DIN NOU"
Păi nu te mai lăsa prostită și frăierită.
Bună! Te inteleg perfect, ce varsta ai? In general baietii cauta fete doar pentru sex nu pentru iubire reala sau casatorie, ei in general NU respectă fetele, vor doar sa isi satisfaca dorintele sexuale, in schimb o fata cauta altceva, cauta sa fie iubită sa fie respectata sa fie protejata de un băiat, nu dispera, nu cauta relatii online ca vei suferii, in general gasesti usor un baiat daca esti frumoasa ai forme, pentru noi baietii este greu sa gasim pe cineva, deoarece femeiile sunt foarte pretentioase, toate vor bani vor barbati sanatosi frumosi inalti, daca ei nu corespund acestor criterii sunt eliminati din start, tu ce varsta ai cîte kg ai, si cum arati? Ai avut vreodata pe cineva? Ti ai inceput viata sexuala?