anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteți să îmi dați în cap cu hate cât vreți voi, dar eu nu o să mai tac și am să spun tot ce am pe suflet, astăzi. Sunt nervoasă și nu mai suport să mi se pună mie pumnul în gură că "mă plang, că cer atentie", de fiecare daca cand scriu aici ceva ce pe mine ma doare sau ma frustrează. Nu va convine, nu-mi răspundeți si gata.

Ce pot face sa nu mai ma simt atat de singura si sa fiu si eu la fel de norocoasa ca celelalte fete care isi încep viata sexuala, au relatii si sunt fericite si împlinite, si poate si un copil, la varsta mea? Ce au alea si eu nu am? Eu de ce mereu trebuie sa fiu in urma si in schimb, sa fiu cea batjocorita si folosita? Sau macar online, cum sa dau de cineva cu care sa pot fi impreuna, dar FĂRĂ SĂ FIU PROSTITĂ ȘI FRAIERITĂ DIN NOU. Cum pot sa dau si eu de omul potrivit? Vreau sa am si eu parte de asta, nu doar ele!

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai oriunde ai fi pe net, se mai gaseste si careva sa comenteze aiurea.
1. Ce poti face? Cultiva-ti niste skill-uri si hobby-uri. Invata o limba straina, sa gatesti, fa sport, apuca-te de tiktoceala sau fa-ti un canal YT in care sa documentezi evolutia skillurilor/hobby-urilor respective. Sint multi care cauta motivatie si idei.
1.1. Ce ti se pare mare filozofie ca au relatii/fac sex/au copii la varsta ta? Mai ales cele cu copii... vezi si aici. In cele mai multe cazuri se despart repejor de aia cu care au procreat. Fie ca is casatoriti sau nu. Din n motive, nu detaliez acum.
2. Alea nu au nimic. Majoritatea vor regreta graba mai tirziu, stai calma. Ce nu ai tu? Tu nu te impaci cu propria persoana, in principiu. Ai o imagine falsa asupra fericirii si asupra a ce "ar trebui" sa se intimple acum in viata ta. Nu te mai uita la altii atit.
3. Nu esti in urma, fiecare in ritmul lui. Batjocorita si folosita? Ai asteptari nerealiste de la ceilalti, esti naiva, mai trebuie' sa cresti. Sa inveti sa treci prin esecuri.
3.1. Nu exista reteta perfecta pentru nimic din sfera asta. Incerci din nou, pierzi, inveti ceva, incerci din nou, pierzi, mai inveti ceva nou, aplici ce ai invatat, incerci din nou, peirzi, inveti altceva, si tot asa pana iti iese.

Concluzia e ca nu o sa dai de ALT OM potrivit pana nu te potrivesti tu cu tine.

37 răspunsuri:
| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Oricum am fost aduși pe lume cu forța, măcar să evităm pe cât posibil suferința inutilă, și a-ți face relații pentru ca mai târziu să te desparți înseamnă a risca să suferi inutil.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

Nimic nu e inutil. Inveti pentru viitor. Am trecut printr-un divort cam nasol, crede-ma ca am un pic habar de ce zic aici...

Pentru ce viitor? În care iar îți faci relație și te desparți? Și eu am trecut recent printr-o despărțire, știu ce zic.

Si poate nu te desparti. Si poate mai inveti ceva nou ca la un moment dat totul sa fie ok. Daca la un moment dat faci toxinfectie alimentara dupa aia nu mai maninci deloc? La fel si cu relatiile. E ok sa fii singur, dar nu e ok sa fii singur si sa ai atitudinea asta fatalista pe care o ai tu. Nu e vb de despartit, e vorba de nivelul de compromis pe care il accepti pentru a fi intr-o anume relatie. Eu de anul trecut puteam sa intru intr-o relatie pentru tot restul vietii. Cel putin restul vietii ei, ca e mai mare ca mine cu vreo 17 ani. Ideea e ca nu eram dispus sa accept o gramada de chestii, si inca nu sunt, chiar daca m-ar fi invidiat o gramada ca am combinat o zeita. Acum de exemplu as vrea sa intru intr-o relatie dar nu prea se poate pentru ca distanta, ea doi copii, probleme pe toate planurile, are si ea unii pitici, am si eu piticii mei, dar... nu mi-am pus niciodata problema "daca se termina". Enjoy the ride, don't think about the end!

| dragodana a răspuns (pentru Cora0101):

Crede-ma te inteleg.Si eu am ajuns la un moment dat atat de jos.Nu intelgeam de ce trebuie sa traiesc, sa ma chinui.
Am investit niste bani prin mersul la psiholog, dar a meritat.
Am o senzatie ca nu ai prieteni si sa fii singur cu capul tau, este greu. Mintii ii place sa se complaca in a se gandi la lucruri rele.Impune-ti sa ai o perioada de jumatate de ora pe zi in care sa plangi, sa te gandesti la toate neajunsurile.In alt moment al zilei ii spui mintii ca te vei gandi la asta mai tarziu.Cu timpul nu vei mai simti nevoia sa plangi zi-lumina.
Viata este grea.Sa mori este usor.Pentru ce mori?
Gandeste-te la ce ai bun in viata ta.In primul rand esti santoasa."Sanatatea este cea mai mare fericire"-Mark Twain.
Apoi fa-ti un CV si aplica la ce job-uri crezi ca te-ai potrivi. Apoi vine si restul.
NU MAI STA SINGURA! Prieteni, familie, ceva. Ocupa-ti timpul.

Noi suntem într-un război cu suferința. Întreaga rasă umană. Și trebuie să facem tot posibilul ca ea să nu câștige. Plus că, din câte s-ar părea, mai sunt și anumite ființe care se hrănesc cu suferința noastră.
https://www.reddit.com/......g_up_some/

Haha, da. Amuzant.