| 9PM a întrebat:

Sa mai spuneți vreunul că din cauza faptului că sunteți urâți,a fizicului nu va plac fetele,când eu de câteva luni îl văd pe Tiktok pe Nicu de la Căzănești cum vorbește cu gagici una și una! Și unele se și cearta pentru el. Sunteți penibili fraților unii dintre voi! Unele chiar au făcut-o cu el! Și vad că vorbește numai cu fete frumoase. Am stat pe live-ul lui și am urmărit! Daca și ăla e bărbat bine eu ma fac Popa. Na,nu îl judec,bravo lui daca e plăcut da nu mai dați vina pe fizic. Fetelor le plac bărbații inteligenți, masculini,asumați,cu confidenta în ei,nu neapărat frumoși! Mie nu îmi vine să cred așa ceva! Și am văzut unii de zici că erau desenați cu stânga și aveau iubite frumoase!
Eu nu înțeleg de ce toți dau vina pe fizic. Bani și dacă ești frumos și dacă ești nașpa tot trebuie sa ai ca sa stea o fata cu tine,sa nu născociți că aia urâți au bani! Toți trebuie sa avem bani sa stea o fata frumoasa cu noi, nu are rost sa fim ipocriți.
Mergeți la sala daca credeți că sunteți praf fizic! Slăbiți cât puteți.

Răspuns Câştigător
| gapb a răspuns:

Tatic, uite cum sta treaba, ca sa o intelegi fara filme si fara scuze.

Nu fizicul te tine pe loc, mentalitatea te tine. Nicu ala de la Cazanesti n-a prins gagici pentru ca arata bine – ca nu arata. Le prinde pentru ca are tupeu, vorbeste, nu se ascunde, nu se plange pe internet si nu da vina pe „sunt urat frate". Are curaj, are energie, are vibe. Atat le trebuie la multe fete ca sa fie atrase.

Si da, e plin pe TikTok si pe strada de baieti care arata ca desenati cu piciorul si tot au iubite frumoase. De ce? Pentru ca au prezenta, au caracter, au incredere, nu stau in colt sa dea vina pe natura. Atractia e mult mai mult decat mutra din oglinda.

Dar nici faza cu banii nu e toata povestea. Da, trebuie sa ai bani – dar nu bani ca sa „tina fata la tine", bani ca sa nu fi tu un neajutorat care asteapta de la altii. Femeile nu fug dupa bani, fug de saracie si de barbati care n-au ambitie. E diferenta.

Si partea cu sala e simpla: nu te duci ca sa arati perfect, te duci ca sa arati ca ai vointa. Fetele simt asta mai repede decat simt un patratel.

Concluzia?
Nu fizicul e problema. Nu fetele sunt problema.
Problema e cand un baiat se plange in loc sa evolueze.

Rezolva atitudinea, ridica-te de pe loc si lumea te trateaza altfel. Asta e realitatea, tatic.

7 răspunsuri:
| 9PM explică (pentru gapb):

Câți ani ai man? Ești foarte inteligent! Rar am văzut așa ceva pe TPU laughing
Ai perfecta dreptate. Unii de pe TPU dau vina pe fizic, dar am văzut și pe Tiktok și alte rețele sociale.

| gapb a răspuns (pentru 9PM):

Frate, n-are treaba cati ani am. Experienta nu se masoara in ani, se masoara in ce ai vazut si ce ai invatat pe strada si in viata. Pe TPU, pe TikTok, pe unde vrei tu, lumea se uita la aspect, dar realitatea e alta, conteaza cum te misti, cum vorbesti, cum te porti, cum te tii pe picioare. Fizicul e doar bonus, restul e coloana, atitudine si incredere.

Deci lasa varsta si da vibe, pentru ca ala face diferenta, nu cifrele.

Eu nu pot da vibe, am depresie de o groaza de ani, și anxietate generalizată! Te-am întrebat de vârstă că mă lasă masca răspunsurile tale, nu eram ironic cu tine.

| gapb a răspuns (pentru 9PM):

Frate, viata e prea scurta sa te mai gandesti la depresie sau anxietate, gandeste-te cum toata lumea aduna si agoniseste bani precum niste gandaci care aduc firimituri de paine intr-o scorbura, poate oamenii aia sunt fericiti, dar daca te loveste masina maine? Ce rost mai are pana la urma? Cand te-a lovit masina mai esti fericit, mai ai anxietate, mai ai depresie?

Daca raspunsul este nu, trebuie sa traiesti viata ca si cum la noapte te-ar lovi masina si ai da coltul. Ia o camera 3 bagaboante o sticla de moet si fa-ti viata, plimba-te, nu mai sta doar intr-un singur loc, ca asa e omul, calator

Te chinuie, te torturează nu te gândești! Nu poți controla când te rupe! Trece, reapare iar revine.
Și am multe probleme e normal să mă confrunt cu așa ceva.
Și trăiesc într-o țară de idioți! Tu de exemplu nu ești unul dintre ei!
Nu poți când te rupe depresia sa trăiești că îți ia toată motivația și energia, te rupe.
Nu asta e discuția! Puțini înțeleg depresia.
Era vorba de ăștia ce dau vina pe fizic, eu sunt frumos nu urat laughing nu am frustrări legate de fizic.

| NicuPiticu a răspuns:

O fi din echipa lu' Mărgineanu de îl iubește femeile și e moarte dupe el.

| 9PM explică (pentru NicuPiticu):

Haha,când deschide gura și cântă te ia cufureala laughing

Întrebări similare