Tatic, uite cum sta treaba, ca sa o intelegi fara filme si fara scuze.
Nu fizicul te tine pe loc, mentalitatea te tine. Nicu ala de la Cazanesti n-a prins gagici pentru ca arata bine – ca nu arata. Le prinde pentru ca are tupeu, vorbeste, nu se ascunde, nu se plange pe internet si nu da vina pe „sunt urat frate". Are curaj, are energie, are vibe. Atat le trebuie la multe fete ca sa fie atrase.
Si da, e plin pe TikTok si pe strada de baieti care arata ca desenati cu piciorul si tot au iubite frumoase. De ce? Pentru ca au prezenta, au caracter, au incredere, nu stau in colt sa dea vina pe natura. Atractia e mult mai mult decat mutra din oglinda.
Dar nici faza cu banii nu e toata povestea. Da, trebuie sa ai bani – dar nu bani ca sa „tina fata la tine", bani ca sa nu fi tu un neajutorat care asteapta de la altii. Femeile nu fug dupa bani, fug de saracie si de barbati care n-au ambitie. E diferenta.
Si partea cu sala e simpla: nu te duci ca sa arati perfect, te duci ca sa arati ca ai vointa. Fetele simt asta mai repede decat simt un patratel.
Concluzia?
Nu fizicul e problema. Nu fetele sunt problema.
Problema e cand un baiat se plange in loc sa evolueze.
Rezolva atitudinea, ridica-te de pe loc si lumea te trateaza altfel. Asta e realitatea, tatic.
Frate, n-are treaba cati ani am. Experienta nu se masoara in ani, se masoara in ce ai vazut si ce ai invatat pe strada si in viata. Pe TPU, pe TikTok, pe unde vrei tu, lumea se uita la aspect, dar realitatea e alta, conteaza cum te misti, cum vorbesti, cum te porti, cum te tii pe picioare. Fizicul e doar bonus, restul e coloana, atitudine si incredere.
Deci lasa varsta si da vibe, pentru ca ala face diferenta, nu cifrele.
Frate, viata e prea scurta sa te mai gandesti la depresie sau anxietate, gandeste-te cum toata lumea aduna si agoniseste bani precum niste gandaci care aduc firimituri de paine intr-o scorbura, poate oamenii aia sunt fericiti, dar daca te loveste masina maine? Ce rost mai are pana la urma? Cand te-a lovit masina mai esti fericit, mai ai anxietate, mai ai depresie?
Daca raspunsul este nu, trebuie sa traiesti viata ca si cum la noapte te-ar lovi masina si ai da coltul. Ia o camera 3 bagaboante o sticla de moet si fa-ti viata, plimba-te, nu mai sta doar intr-un singur loc, ca asa e omul, calator
Te chinuie, te torturează nu te gândești! Nu poți controla când te rupe! Trece, reapare iar revine.
Și am multe probleme e normal să mă confrunt cu așa ceva.
Și trăiesc într-o țară de idioți! Tu de exemplu nu ești unul dintre ei!
Nu poți când te rupe depresia sa trăiești că îți ia toată motivația și energia, te rupe.
Nu asta e discuția! Puțini înțeleg depresia.
Era vorba de ăștia ce dau vina pe fizic, eu sunt frumos nu urat
nu am frustrări legate de fizic.
21ndstillachild întreabă: