Salut! Imi pare rau pentru tine.Sentimentele tale nu sunt impartasite.Pacat!
Spune-i sa te astepte pana cand vei fi tu pregatita.Vei regreta vesnic ca ai facut-o prima oara ca sa satisfaci nevoile altuia.
Parere personala:da-i papucii pentru ca nu te merita nici macar o secunda.In 2 luni sentimentele nu sunt cimentate si vei trece mai usor peste despartire.
Ia nu-l mai cauta de niciun fel.El te cauta/iti da telefon? Daca te cauta are sentimente pentru tine, daca nu-vezi-ti de viata ta fara el.
Hai ca poti!
Sunt najpa? Mssss pup. Poate ai dreptate, nu stiu, ti-ai spus parerea intr-un mod frum deci merci. Au trecut cateva zile de la discutia dintre noi, a cam revenit la normal relatia, era mort de beat cand a zis ca o sa ma insele. Oricum nu mai am asa incredere dar mna il iubesc
Pune-i si tu mana pe sarpe, si spune-i ca doar cu atat sa se multumeasca nimic mai mult. Dar nu te juca prea mult cu ea ca te scuipa.FI serioasa, joaca-te cu manuta, si atat.Descarca-l cumva, fi tu intelegatoare, nu fi maicuta de bisericuta.Nu zice nimeni sa ti-o tragi cu primul care iti zice 'te iubesc' dar mai ales ca a fost sincer si ti-a spus macar e sincer. Ajuta-l si tu cu mana
ca nu esti nici prima nici ultima care faci asta.
Salut! Bai da' ce se joaca cu sentimentele tale! Chiar il crezi? Eu nu.
liliana77any întreabă: