| AndreutzaMonicutza a întrebat:

Saalz, am o relatie de 2 luni si cateva zile. Acum vreo 2 saptamani iubitul meu a deschis discutia "sex", precizez faptul ca am 17 ani. Mi-a spus ca a stat doua luni fara sa se duca la alta si ca sa il inteleg ca are nevoie, chestii. La randul meu i-am zis ca asta o sa se intample cand simt eu ca este ok si ca va trebui sa ma mai astepte. A fost totul ok, dar aseara s-a deschis din nou discutia si mi-a spus, in fata, ca a vazut ca nu s-a mai miscat absolut nimic si ca o sa ma insele, ca nu ma asteapta, ca nu mai rezista. Bineinteles ca m-a durut enorm sa aud de la el ca vrea sa se duca la alta, pentru ca il iubesc foarte mult. Acum nu stiu ce sa fac, efectiv, cum sa reactionez, SA MA DESPART DE EL? Adica ma gandesc ca daca m-ar fi iubit nu i-ar fi trebuit o alta femeie din niciun punct de vedere nici macar fiziologic. S-ar fi hranit doar cu prezenta mea si ar fi facut un sacrificiu din punctul de vedere al sexului, pana cand ma simt eu sigura ca vreau sa o fac cu el. Vreau pareri, sunt foarte confuza, MULTUMESC FUNDA

Răspuns Câştigător
| dragodana a răspuns:

Salut! Imi pare rau pentru tine.Sentimentele tale nu sunt impartasite.Pacat!
Spune-i sa te astepte pana cand vei fi tu pregatita.Vei regreta vesnic ca ai facut-o prima oara ca sa satisfaci nevoile altuia.
Parere personala:da-i papucii pentru ca nu te merita nici macar o secunda.In 2 luni sentimentele nu sunt cimentate si vei trece mai usor peste despartire.
Ia nu-l mai cauta de niciun fel.El te cauta/iti da telefon? Daca te cauta are sentimente pentru tine, daca nu-vezi-ti de viata ta fara el.
Hai ca poti!

33 răspunsuri:
| AndreutzaMonicutza explică (pentru cazierpuscarie):

Sunt najpa? Mssss pup. Poate ai dreptate, nu stiu, ti-ai spus parerea intr-un mod frum deci merci. Au trecut cateva zile de la discutia dintre noi, a cam revenit la normal relatia, era mort de beat cand a zis ca o sa ma insele. Oricum nu mai am asa incredere dar mna il iubesc

| Liviu a răspuns:

Pune-i si tu mana pe sarpe, si spune-i ca doar cu atat sa se multumeasca nimic mai mult. Dar nu te juca prea mult cu ea ca te scuipa.FI serioasa, joaca-te cu manuta, si atat.Descarca-l cumva, fi tu intelegatoare, nu fi maicuta de bisericuta.Nu zice nimeni sa ti-o tragi cu primul care iti zice 'te iubesc' dar mai ales ca a fost sincer si ti-a spus macar e sincer. Ajuta-l si tu cu mana happy ca nu esti nici prima nici ultima care faci asta.

| dragodana a răspuns (pentru AndreutzaMonicutza):

Salut! Bai da' ce se joaca cu sentimentele tale! Chiar il crezi? Eu nu.