| ForeverWarrior a întrebat:

Sal.Cam cat timp trebuie sa vorbesc cu o fata care abia o intalnesc pana sa o invit la un suc si ce sa vorbesc?(Eu is timid dar cred ca si ea e un pic si asa mie mi-e mai usor).Si cum sa fac sa nu fie pauze lungi de tacere in conversatie.Care sunt semnele subtile ca m-ar placea (gen se joaca cu parul etc...) si daca imi da aceste semne dupa vreo ora, doua e ok sa o sarut si daca ma respinge ce fac? Multumesc de raspuns si cei care nu inteleg nici nu va obositi sa mai scrieti nimic.

2 răspunsuri:
| sayWhaaat a răspuns:

Pfu, ma uit la tine si ma vad pe mine acum 6-7 luni. Da-mi id-ul tau de mess pe privat daca vrei, cred ca te pot ajuta. Aici e cam greu sa acopar toate detaliile happy.

| HoTSaucE a răspuns:

Pai poti vorbi pentru inceput la un suc despre scoala, filme, daca aveti prieteni comuni, diferite intamplari amuzante, etc.
In caz ca apar pauze de tacere rezerva-ti niste intrebari inainte de intalnire.
Semne subtile, nu stiu ce sa zic.Incearca sa o faci sa rada si o sa fie bine, o sa isi dea drumul la vorba.laughing
Nu este mare filosofie, nu te gandi acuma o fac sa rada, acuma vorbesc, dupa ii pun nu stiu ce intrebare.Incearca sa fii tu insuti si o sa fie bine!