Deci pe scurt m-am indragostit de un baiat X  care are un var Y si care ei doi sunt prieteni cu cel mai bun prt al meu " frate" Z  acum : Deci Z  m-a lasat pentru X  si Y si eu m-am indragostit de X  si nu am km sa intru in vorba cu el pentru ca mereu este cu Y  si Z. Si Z  nu cred ca m-a lasat de tot, doar asa pentru un timp, dar marea problema este ca eu cred ca si X  si Y  ma plac pentru ca la inviere Y  statea cu Z  in  dreapta mea putin mai in spate si  cand m-am uitat la el s-a uitat la mine si imi zambea si cum tinea lumanarea ii sclipeau ochii. Dar mie imi place de X. Cand plecam de la tara eram in statie si X  si Y au trecut amandoi si cand m-au vazut au tacut ( ei discutau inainte sa ma vada) si mergeau amandoi si se uitau la mine si zambeau. Eu cand l'am vazut pe X  am crezut ca o sa ma topesc... Am uitat sa mentionez ca eu pe Y il urasc si pana nu de mult si el pe mine dar cred ca pe parcurs s-a indragostit de mine.Si nu am cum sa vb cu X pentru ca v-am spus si mai sus mereu e cu Y si Z si daca ar afla Y ca il plac cine stie ce ar inventa despre  mine  de gelozie.  Si acum  cum sa fac sa'l cunosc mai bine pe X  si sa il fac sa ma placa sau sa inteleaga ca eu il plac fara sa ii spun funda plz
 Deci pe scurt m-am indragostit de un baiat X  care are un var Y si care ei doi sunt prieteni cu cel mai bun prt al meu " frate" Z  acum : Deci Z  m-a lasat pentru X  si Y si eu m-am indragostit de X  si nu am km sa intru in vorba cu el pentru ca mereu este cu Y  si Z. Si Z  nu cred ca m-a lasat de tot, doar asa pentru un timp, dar marea problema este ca eu cred ca si X  si Y  ma plac pentru ca la inviere Y  statea cu Z  in  dreapta mea putin mai in spate si  cand m-am uitat la el s-a uitat la mine si imi zambea si cum tinea lumanarea ii sclipeau ochii. Dar mie imi place de X. Cand plecam de la tara eram in statie si X  si Y au trecut amandoi si cand m-au vazut au tacut ( ei discutau inainte sa ma vada) si mergeau amandoi si se uitau la mine si zambeau. Eu cand l'am vazut pe X  am crezut ca o sa ma topesc... Am uitat sa mentionez ca eu pe Y il urasc si pana nu de mult si el pe mine dar cred ca pe parcurs s-a indragostit de mine.Si nu am cum sa vb cu X pentru ca v-am spus si mai sus mereu e cu Y si Z si daca ar afla Y ca il plac cine stie ce ar inventa despre  mine  de gelozie.  Si acum  cum sa fac sa'l cunosc mai bine pe X  si sa il fac sa ma placa sau sa inteleaga ca eu il plac fara sa ii spun funda plz  ajutati-ma si sper ca ati inteles ce am vrut sa spun
 ajutati-ma si sper ca ati inteles ce am vrut sa spun A si app ei nu sunt de la tara daca la asta va ganditi sunt din acelasi oras cu mine.
 A si app ei nu sunt de la tara daca la asta va ganditi sunt din acelasi oras cu mine.					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Renunta la x,y,z si treci la a,b, c. poate e mai simplu. Ecuatiile cu trei necunoscute, nu au ce cauta in dragostea adevarata.
					Daca ati citi cu mai multa atentie ati intelege  ca eu am avut grija sa ma corectez si sa spun cat mai pe inteles problema.
 ca eu am avut grija sa ma corectez si sa spun cat mai pe inteles problema.