| Mira69 a întrebat:

Am si eu o intrebare (rog seriozitate este important pentru mine si iubitul meu)
Eu si prietenul meu vrem ca pe viitor sa facem un copil ..suntem de aproape 1 an impr..Suntem un fel de neamuri (un fel de verisori de gradul 5-6) Se poate ca noi sa facem un copil normal( din vorbele supuse din batrani cica "iese cu probleme" daca e facut din acelasi sange dar nu e...
Nu prea le am eu cu explicatu..deci tatal lui are un frate si ei nu sunt facuti din acelasi tata doar mama. tatal lui are un tata diferit si fratele sau la fel.
Dau funda. putem face sau nu copii?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt frati vitregideci este incest

| Mira69 explică (pentru anonim_4396):

Cam asa ceva (mamaia lui dar si a mea l a facut pe tataia cu un barbat si pe tata lui cu alt barbat dar au aceeasi mama. ) putem sau nu? Sau trebuie sa ne interesam despre ce spune si doctorul? Cu toate ca suntem neamuri mai cam departe. Nume diferite. ( eu Lipan, El Drenea) cam complicat la noi

| Andrei258 a răspuns (pentru Mira69):

Tot incest este daca sunt nascuti de aceeas mama sunt frati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca nu aveti un grad mare de rudenie incat sa nu puteti face copii.

| Andrei258 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot incest este

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andrei258):

Incestul s-ar putea sa nu fie valabil nici macar la verii de gradul 1. Asa ca pot spune cu mana pe inima ca nu este incest si ca nu este nici un fel de pericol in plus fata de persoanele care nu sunt rude. Ca sa numai spun ca multe persoane sunt rude indepartate si nu au asta la cunostinta, fac copii si sunt sanatosi. happy Pace!

| Andrei258 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca aduceti argumente ca nu este incest sunt de acord dar din moment ce sunt nascuti de aceeasi mama sunt fratisi comform geneticii incestul este valabil

| Andrei258 a răspuns:

Sunt frati viitregi este incest