| claudiu123 a întrebat:

Eu am fost 2 luni cu o colega ( iubiti ) dupa 2 luni relatia s-a distrus big grin primele zile nu a fost pre grav dar dupa aia mi s-a facut dor de ea ( multi prieteni imi zic ca ea ink ma mai plk putin ) eu o plac fff mult si vreau sa ne impakam o va mereu la scoala big grin e colega mea sh uneori ma atentioneaza profesorii ca nu's atent la ora lor de ***... deci cum faq sa ma impac iar cu ea sad rasp plss dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| mAkE_2626 a răspuns:

Salut.Pai,daca tu zici ca te place, tu o placi, impacate cu ea.Cum? Arata ca inca o placi, o ajuti daca are nevoie, si nu ii da importanta mare la scoala, findca asa o sa te placa probabil, stii cand te tine cineva in suspans, asa e. Zii daca vrea sa se impace cu tine, fii mai ''dulce''. Arata ca esti civilizat.happy fundita?love struck

3 răspunsuri:
| bau0217 a răspuns:

Pai daca ai fost cu ea inseamna ca atidiscutat multe lucruri, deci poti vorbi cu ea fara sa te rusinezi... spune-i in fata ca inca tii la ea foarte mult si ca iti pare rau daca ai gresit fata de ea, si ca o sa incerci sa nu mai repeti greseala.

| GyeBaek a răspuns:

Pai zi ca vrei sa te impaci cu ea.

| Bulinaaaaa a răspuns:

Buna... pai poti sa te duci sa orog sa vorbesti cu ea intre 4 ochi sh sa ii zici ca u inca o mai placi sh tii mult la ea sh ca ai vrea sa va impakati. sh poate accepta. bafta:*