| RedBull69 a întrebat:

revin cu alta intrebare am pus de ieri parca inca una deci azi am facut-o prietena e virgina am incercat cu prezervativ dar nici cum n-am putut l-am scos si am facut asa am pus alt prezervativ l-am dat jos mam golit dar mi-a propus fara sa vada cum e am facut-o cam 5 min fara si am simtit ca a mai curs ceva am scos-o repede am trimis-o la baie sa faca pipi da stiu pipi faci prin uretra nu prin vagin dar a zis ca a facut si cv alb deci habar nu am ce s-a intamplat eu mor dracu aici de frica si nu pot dormi ca tot cu gandul la aia sunt e 00:40

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai de ca sa iti fie frica, frica trebuia sa iti fie inainte de a aface sex neprotejat. Acum s-a intamplat, nu mai e nimic de facut, te impaci cu ideea si astepti sa vezi daca deveniti sau nu parinti.

| mihai69 a răspuns:

Dacă era în perioada fertilă, riscul e mare.
Să-ți fie învățătură de minte!

| gazza01 a răspuns (pentru mihai69):

Iti zic din propria experienta ca nu ma intereseaza ce se intampla in perioada nefertila de multi ani si merge!

| mihai69 a răspuns (pentru gazza01):

Și ce-mi spui mie?!?

| Emilian65 a răspuns:

Daca era in perioada fertila, dupa al doilea numar a ramas gravida.

| gazza01 a răspuns:

Prietena ta nu are o evidenta a menstruatiei, gen aplicatia pe telefon "Calendar menstrual?" Daca da, o poti intreba cand i s-a terminat, ca sa vezi daca e in perioada fertila sau nu! Si nu ii ascultati pe cei ce zic sa cumparati pastila de a 2 a zi ca nu e de gluma cu asa ceva!

| RedBull69 explică:

Am avut pre-ejucalare n-am simtit-o dupa ce l-am scos am incercat sa il scot si cu degetu

| irinaaa1998 a răspuns:

Nu iti fie frica, maine te duci la farmacie si iei pastila de a doua zi, e 50-60 de lei eu am dat 50 de lei dar grabiti va pentru ca o poate lua in termen de 3 zile si pe viitor mai bine i ai propune sa ia anticonceptionale ca sa fiti siguri de o treaba