anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall tpu.Sunt in clasa a9a si nu am avut nici o relatie pana acum. Unii din fosti colegii au avut una sau mai multe relatii colegii astia noi la fel.Partea prosta e ca mie rusine sa vb cu o fata si nu pot iesi doar decat de 2 ori pe saptamana cu ea.Ce sa fac? Mi-as dori sa am primul sarut. FUNDA!

5 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Tu vrei relații în clasa a noua. E devreme e mai bine să înveți și relațiile mai încolo. Cartea e mai importantă. Sunt foarte mulți și multe care s-au angrenat în relații de dragoste și au chiulit de la școală, au avut note mici, rămânând corigenți.
Acum că suntem în era tabletelor și a facebook-ului poți să o întrebi pe net dacă îi place de tine și că ai dori o relație cu ea. Sau poți să îi spui că dorești să o inviți la o cafea, suc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In mod normal ti-as spune ca n-ai de ce sa te grabesti - toate la timpul lor, cand e sa se intample, se intampla. dar daca vrei neaparat si nu mai ai rabdare, ia-ti inima in dinti si baga-te in seama cu ea. vorba aceea: nu risti, nu castigi. asa iti faci o relatie, nu stand cu rusinea in san.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu mai fi pampalau aduna ceva tupeu si ai sa vezi cum vin donsoarele la tini

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu fi suparat frate ca vine studentia si vei rupe toate paturile caminelor de fete

| Emilian65 a răspuns:

Vorbeste mai mult cu colegele tale si automat vine si sarutul.