2-3 saptamani ne-ai terorizat cu aceasta fata... Spune STOP! nu te merita se joaca cu tine, daca chiar te-ar fi iubit ar fi acceptat sa fie cu tine.Asculta-ti prietenii! Daca continui tot asa o sa ajungem sa te vedem spanzurat/aruncat de la etaj.Las-o balta sunt multe fete care chiar apreciaza un baiat care iubeste si nu se joaca.Mergi mai departe si nu te uita in urma!
E o dilema!pai inseamna ca ai profita de tine daca nu raspunde la unele intrebari.
Pai si eu zic sa renunti la ea pentru ca din cate se vede nu vrea o relatie.Doar flirteaza sau poate face misto. Depinde. Oricum eu zic sa gasesti alta fata. ~Yoni.
Esti bou sau chior? Frate isi bate joc de tine adica gandeste logic! De ce nu accepta? Pentru ca isi bate joc de tine, incearca sa te tina in priza si ea se simte bine, fetelor le place sa fie mai asa cum sa zic eu de exemplu:daca 2 baieti le place o singura fata,fata aia se simte super bine (acum depinde de fata, dar majoritatea curvelor cam asa sunt) eu zic sa ii spui ceva de genu "ori suntem impreuna ori deloc" si rupi orice legatura cu ea oricum daca tot nu vine ea la tine inseamna ca si-a batut joc si chiar DACA tine la tine sunt sanse sa ii se faca mila si sa accepte/dea o sansa din mila sau similar sau macar sa-ti raspunda, ca ea raspunde niste chestii care te fac sa fii interesat de ea cum am zis te tine in priza o face experimente pe tine esti fraier ca nu i-ai dat papuci pana acum tine minte cu fetele ori esti porc ori catelus!
RENUNTA! De ce? Pentru ca isi bate joc de tine.Nu merita, gaseste si tu alta fata.Ea vrea sa stea asa mereu, dar daca nu incetezi acum sa o iubesti o sa suferi atunci cand va fi cu altcineva. Sfatul meu :].
Gata mi-a venit mintea la cap si incetez 3 saptami i-am dat de inteles si i-am si spus ca-mi place si ca vreau sa formam un cuplu gata am pus punct va multumesc pentru sfaturi
Iti bate joc de tine esti chior gandeste ma! ai uitat ca sunt 7 fete pe cap de baiat?