Incearca sa il convingi pe tatal tau ca ai ajuns la o varsta in care simti nevoia sa stai cu cineva diferit de parinti sau prieteni.
Aminteste-i ca si el a trecut prin aceeasi experienta si ca i-ai fi recunoscatoare daca in loc sa iti interzica sa stai cu el, sa iti dea niste sfaturi.
Pe langa asta, intreaba-l care este motivul exact pentru care nu iti da voie sa mai stai cu prietenul tau. A auzit lucruri rele despre el? Zvonurile in mare parte sunt false.
Invita-l o data la tine acasa si fa-i cunostinta cu parintii...
Incerc sa iti dau cat mai multe alternative ![]()
Sper ca te-am ajutat.
Fundita
?
Hmm aiurea.![]()
Dar tatal tau nu are servici
?
Sau nu te poti intalni cu el pe alte cai?
Dac vr sa mai intreb ceva uite idul meu te ajut cu ce vrei yo_numay_yo_clau
Si chiar ce sa vb cu tatal tau. apropo cand mai zice ca vine cu tine accepta. chiar daca vine ce o sa faca va vee cum vorbiti ca niste oameni![]()
serios
Asa au facut si ai mei mai de mult cand aflase ca am prieten.norocul meu a fost ca eram la scoala si mai chiuleam la cate`o o ora de ma duceam sa ma int cu pr meu deoarece il iubeam ff mult. exact asa a facut si tata`l meu, mi-a zis la fel mi-a zis ca vine dupa mine si-mi face panarama acolo...si imi era rusine de partenerul meu si de pr mei daca venea sa`mi faca asta era logic.cred ca asa se simte fiecare persoana daca vine unul dintre parinti sa-i faca scandal in cercul sau de pr.
Explicaii si u ca ai crescut ca o sa ai grija si ca poate avea incredere in tine ca nu faceti prostii a inevoie si u de putina compasiune si dragoste...amintestei de tineretea lui cum avea si el aventuri...si incearca sa fii cat mai credibila
Yolo0356 întreabă: