Sincer, pe websiteurile de dating si pe Facebook, etc. sunt numai tepe. https://en.wikipedia.org/wiki/Pig_butchering_scam
De ce sa nu te intalnesti cu toate pe rand pana la urma? Eu asa as face. De ce? Pentru ca nu stii care din ele e ok. E mai bine sa ai variante atunci cand alegi ceva sau pe cineva decat sa te multumesti cu prima care pica. Poate iesi la intalnire cu rusoaica si nu e ce trebuie si pica "afacerea" asa ca incerci cu alta and so on. Planifica bine astfel incat sa nu se suprapuna intalnirile si cam asta e tot.
Nu cred ca s-au terminat femeile din Romania. Asa isi iau tepe foarte multi oameni. Relatiile in online, nu sunt relatii.
De ce oare ar sta cineva sa cauta pe cineva international? In primul rand nici nu ai vazut daca sunt reale sau nu, si deja te gandesti la mai multe lucruri. Chiar daca vorbesti cu ele pe camera, tot iti pot da mari tepe, si sa te prosteasca.
Incearca sa te vezi cu primele 2, daca sunt persoane cu adevarat reale, ca nu prea cred. Iar cu aia cu bagajele, de ce sa fie treaba ta? De ce sa tina bagaje in Romania cand poate plati frumos un garaj in Londra? E o mare prostie.
Nici nu le zice alor tai de prostiile astea, parerea mea, daca nu se concretizeaza nimic
Cu siguranta sunt fake si vor doar bani. Cere-le sa vorbiti pe video si la cel mai mic semn ca vor sa le trimiti bani online, fugi