| Dyex a întrebat:

Am 14 ani si inca nu am avut nici o iubita...Nu plac pe nici una din scoala a fost vreo doua care imi placeau "le-am urmarit" dar s-au dovedit a fi niste prostanace happy. Eu sunt genu de baiat care o arde "Gangsta cu baietii mai mari dar constietizez prostiile fumat, baut etc. si nu le fac. Am un defect ca sunt mai mic de inaltime dar ce sa fac? asa m-am nascut. Credeti ca macar cand o sa ma duc la liceu o sa gasesc o fata care sa-mi placa?
Multi prieteni spun ca de ce nu ma bag cu una din astea dar eu prefer sa astept si sa o gasesc pe una "perfecta" nu sa fiu cu toate leprele happy oare daca o sa mai astept o sa par un prost?

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Asteapta,ca daca astepti o sa fii cel mai tare. Nu te grabi sa cauti o fata doar pentru ca asa iti cere lumea. Fa-o cand o simti tu, cand stii ca "ea" e "fata perfecta". Si inaltimea nu e o problema asa mare..toate lucrurile se aseaza cumva, candva

22 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Tii sa fii si tu la moda si vrei o fata langa tine, dar ti-e imposibil sa le apreciezi.
O fata la 13-14 ani nu poate fi nici "lepra",nici "prostanaca",dar asa le consideri tu,pentru ca inca esti imatur si fetele nu sunt decat trambulina sa fii si tu "in randul lumii" ca toti amicii tai.
Sfatul meu ar fi,pana inveti ce este o fata,sa mai astepti,superficialitatea si imaturitatea ta te pot tine foarte departe de orice fel de fata,pentru ca ele,instinctiv,simt ca nu le pretuiesti.
Si te vor ocoli.
Cand vei putea aprecia zambetul unei fete, lumina din ochii ei, vorba sagalnica si micile nazuri cand se alinta, atunci, poti incerca sa te apropii de fete.
Pana atunci, afla ca fetele nu sunt instrumente neinsufletite si te vor trata exact asa cum le tratezi.
Asta sa nu uiti.

| Zenithf a răspuns (pentru greece12):

Foarte bun raspuns, dar din pacate putin cam lung, si copiii obosesc repede si nu se pot concentra pe un asemenea text. Sa nu zic foileton. big grin
Asa, pentru mintiuca lui, era mai bine sa nu aiba mai mult de 2-3 randuri.

| greece12 a răspuns (pentru Zenithf):

Eu puteam sa-i raspund si-n trei cuvinte, dar am zis sa nu-mi risc libertatea pe site...chiar si cea de a scrie foiletoane!
happy

| Zenithf a răspuns (pentru greece12):

Mi-ai taiat-o scurt si la obiect, bravo! ^_^

| greece12 a răspuns (pentru Zenithf):

Ma autoironizam cu simt de raspundere!
laughing

| Zenithf a răspuns:

Sfatul meu, vorbeste cu unele fete, fara sa "te bagi cu ele". Foarte bine daca nu te simti (inca) atras de ele, ca atunci poti sa gandesti cu capul si sa afli mai multe despre ele (si despre tine).
Iar mai tarziu experienta asta iti va fi de folos.

| LaLaura a răspuns:

Buna. La momentul potrivit o sa gaseti fata perfecta pentru tine, nu te panica, exista pentru toti o persoana potrivita, trebuie sa ai doar rabdare.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cu asemenea,,calitative'' nu vei gasi vreo fata care sa te placa.
Mai lasa de la tine, accepta ca nu exista perfectiune.
Si daca esti mic de inaltime, ce-i? Esti in crestere! Apuca-te de sport, mai ai sanse sa cresti putin.In plus poti atrage si fete, pentru ca in general se simt atrase de cei care practica un sport, care se mentin in forme.
Da, in liceu ai sanse mai mari sa gasesti pe cineva care sa fie pe placul tau, dar nu uita ca trebuie sa lasi de la tine si sa accepti ca perfetiune nu exista.

| SkyPilot a răspuns:

Daca fetele sunt "prostanace" si "lepre", poate iti plac mai mult. baietii. Cu modul asta de gandire ai sa ai de ales intre Manuela si Palmela.
Nu o sa pari u prost daca mai astepti, dar o sa pari atunci cand o sa-ti gasesti una care iti place si nu vei sti ce sa faci si cum sa te porti cu ea.
Mai bine o arzi cu fetele de acum, chiar daca nu sunt ce vrei tu, iti faci experienta. Si mai lasa-i pe gangsta ca nu foloseste la nimic. Mai bine o arzi cu invatatul.

| martzian a răspuns:

Ai 14 ani! Nu te grabi, viata este inainte. La varsta asta tragem cu ochiul la fete, dar nu recunosteam asta, Doamne fereste! In plus, apare tendinta de a ne purta urat, pentru a demonstra ca nu ne pasa...

Te sfatuiesc sa fii prietenos, politicos si amabil cu fetele din jur, fara ca asta sa insemne ca vei si avea o relatie cu toate. Vei invata multe din prietenia cu ele si, de ce nu, le vei putea cunoaste mai bine inainte sa te decizi.

| peperonies a răspuns:

Asteapta tu ca te vad peste vreo 20 de ani pe aici ca tot singur esti.

| Green66 a răspuns:

Nu vei găsi pentru că o arzi gangsta cu băieții.

| Dyex explică (pentru Green66):

Si crezi ca trebuien sa ma fiu cu un baiat rolling on the floor)))))) laughing)) Glumesc.Pai si ce sa fac sa o ard cu fetele adica nu stiu din asta am intrebat.

| Green66 a răspuns:

Poți să aștepți mult și bine fata perfectă, nu există așa ceva. Vrei să fii cu o fată dar văd că le consideri pe toate prostănace și lepre, poate că e momentul să-ți schimbi modul de gândire.

| Happyjump a răspuns:

Nu mi se pare ceva ieșit din comun la vârsta ta, alți au 20 de ani și nu au avut niciodată o iubită, așteaptă, dar acționează, profită când ai ocazia sa cucerești o fată!

| dogee92 a răspuns:

Ai buletin?

| Dyex explică:

M-am exprimat cam prost cu faptul ca le-am facut lepre dar multi baieti din scoala sunt cu unele chiar daca nu se simt in nici un fel atrasi de ele sis sunt doar asa de placul de a fi cu cineva.

| Love_Flori_1995 a răspuns:

E bine ca ai standardele tale, asta e o chestie ok happy Nu o sa pari deloc un prost si ai rabdare, nu te grabeste nimeni happy

| Stephie230 a răspuns:

Nu cred. Depinde big grin

| alexxandratcbbs a răspuns:

Eu zic ca trebuie' sa inveti nu sa fi un cocalar handicapat cu iubita laughing

| inger13 a răspuns:

Gandeste-te si la faptul ca aia "perfecta" s-ar putea sa nu se uite la unul mic si cu impresie foarte buna despre sine!

| lorrene a răspuns:

Hey,cum adica s-au dovedit a fi prostanace? faceau lucruri iesite din comun? s-ar purea sa te placa una dintre ele. asa fac unele fete..sunt mai "nebune" cand plac un baiat.dar tu spune-mi ce faceau ele mai exact de ai ajuns la concluzia ca-s prostanace... poate inteleg..pt ca si eu ma port ca o "prostanaca" cand plac pe cineva laughing si s-ar putea sa te ajut.