| d0areufrt a întrebat:

Salut am 16 ani, și sunt virgin, Iar cand ma masturbez ejaculez foarte rapid gen 30 secunde - 1 minut, Vreau sa va întreb e normal? cand voi face sex prima data ma voi termina rapid iar următoarele dați vor dura mai mult? ce sfaturi imi dati sa imi îmbunătățesc ejacularea

8 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

1. Da, este normal pentru ca faci miscarea rapid, cand o faci singur esti folosesti o tensiune mai mare si te grabesti pentru a termina, pe cand intr-un sex normal vei obosi, vor exista mici pauze naturale sau cum va veti organiza tu si partenera ta.
2. Aici depinde de experienta, cat de sensibili este sistemul tau nervos simpatic, emotiile, daca ai avut sau nu act sexual inainte pentru a putea estima cat poti rezista.

Si ce daca termini repede? Schimbi protectia daca folosesti si poti continua o alta runda in cateva minute. (depinde la fel de corpul tau daca poate sau nu continua o a doua runda)

| d0areufrt explică (pentru Kiran):

Doresc niste sfaturi pentru a imi imunității ejacularea

| Konstantinos99 a răspuns:

Masturbarea e total diferita de sex, cu cat te vei masturba mai mult cu atata vei avea de recuperat sa faci sex mai bine. Deci oprestete, ai si tu o viata normala gasete o fata buna pentru inima ta

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Si nu te gandi sa faci sex, gandeste-te la dragoste si asta vine cam dupa casatorie asa ca bucurate si pune mana pe fiecare moment frumos. FI BARBAT pentru asta nu ai nevoie sa cauti decat de exeplul marilor sfinti, eroi si invatati, exemple pure! Daca traiesti dupa modul superficial de azi nu vei fi capabil sa te numești fericit happy

| GygyDuru a răspuns:

Cand vei face sex prima oara te vei face de cacao. Antreneaza-te pe o papusa gonflabila.

| NicuPiticu a răspuns (pentru GygyDuru):

Poate îi vinzi tu vreun pont că doar ești regele penetrărilor de două ore.

| GygyDuru a răspuns (pentru NicuPiticu):

Nu vrea. Stiu ca esti complexat dar eu stiu sa fac performanta.

| NicuPiticu a răspuns:

Sfatul meu e să o faci tot cu o virgină. Ea sigur nu va avea așteptări prea mari. Și lasă-l pe GygyDuru că se laudă aiurea'n tramvai. Curaj! Toți am fost virgini cândva.