Te bagi in seama sa vezi ce iese, poate aia cu patrupedul va fi urmatoarea futacioasa in patul tau, dar atentie nu te iluziona mult pentru ca putine femei prefera stabilitate pe termen nedeterminat. Astea din strainatate nu prea rezista mult timp alaturi de cineva doar daca e una dintr-o tara saraca asa da, ele tin cont de partener
IIa-ti inima in dinti si vorbeste-i, pana nu se gaseste altul mai iute de gurita, sa ti-o fure.
Este indicat sa-ti dai silinta de a incearca macar sa-i atragi atentia sau de ce nu sa intri in vorba cu ea in mod civilizat. Bafta!
Fa-ti curaj si iesi din zona ta de confort. Eu spun sa intri in vorba cu fata aia. N-ai nimic de pierdut
Salut!
Cu putin curaj, in combinatie cu rafinament si eleganță, poti face lucruri marețe! Insa trebuie sa ai incredere in tine si mereu sa fii grijuliu sa nu dai cu bâta in baltă!
Mai exact, trebuie sa fii bărbat, să-i dai stabilitate, siguranță, tandrețe etc.
Cat despre tipa cu cainele... nu stiu ce sa zic!
Poti fi un baiat extraordinar. Daca nu-ti gasesti acea persoana care sa te completeze, nu te vei simți împlinit. Nu te arunca aiurea. Daca esti o fire care se indragosteste repede, vei putea suferi si mai tare decat atunci cand te-ai despartit de fosta. Tu "ai obligatia sa incerci"! Dar nu fi sufocant. Daca fata nu vrea, las-o sa-si plimbe cainele.
Un alt sfat pe care ti-l dau este sa-ti cauti tot o româncă. Suntem o natie diferita, avem cultura diferita, traditii diferite. Daca ai posibilitatea sa-ti gasesti romanca, mergi pe varianta asta.
Pana atunci, fa-ti prieteni pe unde o fi (pe net, pe la o cafea dimineata, la biserica, pe la o bere, la alergat etc). Socializează!
Daca nu risti, nu castigi!
Ai grija de tine!
Îți mulțumesc că ți-ai luat din timpul tau pentru a-mi scrie.
Nu e Chestia că m-aș simți împlinit dacă aș avea o relație stabilă. Ideea este sa incep sa abordez femei și chiar oameni în real life sa nu-mi pese de ce crede lumea din jurul meu despre mine. Știu că o voi face. Am fost dominat de propriul meu ego care m-a "tras în jos" tot timpul.
Cu "îndrăgostitul" chiar daca am patit-o doar o singura data de prima mea iubita, știu că este doar o stare îmbătătoare care se evaporă cu timpul deci sunt relaxat.
Acea fata îmi amintesc de mai mult de 1an de zile o vad iese singura mereu este foarte sweet la Corp dar tot ce vreau e SA ii zic bună și că e drăguță și poate sa îi propun o plimbare împreună. Las spontaneitatea să-și spună cuvântul.
As vrea totuși să încep cu alte fete random pe strada sa le zic orice dezinteresat. Sa ii fac un compliment și atât. Ar fi ideal pentru mine. Am fost prea absorbit de propriul ego mult timp.
De abordat pe net fara vreun rost sunt sătul Epic fail.singura sansa e real Life.
Sufocant nu sunt de fel. Sunt conștient că nu deținem persoane.
Mulțumesc încă odată și tuturor care au răspuns sau doar au citit topicul meu. Îmbrățișări
Cu mare drag! De altfel, de asta sunt aici, sa-mi dau cu parerea si sa-ti spun ce as fi facut eu!
Nu-ti mai reproșa atâtea chestii, man!
Iti trebuie putin curaj si o sa prinzi incredere in tine. Doar nu esti copil. Si ce daca o sa te respinga? Nu e nimic grav! Cel putin ai incercat!
Abordeaz-o, fa-i complimente, fi amabil cu ea si poate o inviti undeva (la o plimbare, la o cafea etc)! Daca accepta, nu este decat o rampa de lasnare!
Trebuie s-o faci "cu stil"! Bafta prietene si fi barbat!?