| danyjrl a întrebat:

Salut,am nevoie de ajutor și sfaturi din partea tuturor,de câteva zile am făcut match pe Tinder cu o fată din Filipine,fiind plictisit în aceea seară,i-am scris și după am vorbit puțin și ne-am mutat pe whatsapp acolo ea a început să îmi trimită poze nud,i-am trimis și eu una doar ca normal,după m-a pus să îi trimit un videoclip în care îi spun numele,și după mai mi-a trimis un videoclip nud și după i-am trimis și eu (mare greșeală ) după începe să mă șantajeze și îmi trimite screen shot uri ca și cum are mesajele pregătite cu o mare parte din prietenii mei de pe Facebook și vrea să îi trimită videoclipurile dacă nu îi dau bani,fiind frica la mijloc,i-am trimis destul de mulți bani cat a cerut, acum cică a șters tot din telefon și îmi mai cere încă 650€ ca să le șteargă și din șterse recente dar tot stau cu frica asta. Vă rog să mă ajutați cu sfaturi, pentru ca nu vreau să ajungă la cineva poze/videoclipurile

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Raporteaza acea persoana la administratia Tinder pentru santaj.
Iar pe FB blocheaza-o!

| mihai69 a răspuns:

Amice, ești dobitoc. (Caragiale)

| danyjrl explică (pentru mihai69):

Preferam un raspuns care ma poate ajuta

| mihai69 a răspuns (pentru danyjrl):

A văzut că ești fraier și o să te stoarcă de bani până la adânci bătrâneți.
Nu mai plăti, block peste tot, report la Tinder etc.

| Willis a răspuns:

Din păcate nu ai ce să faci, e la dispoziția ei, dacă face sau nu ce a zis.

| danyjrl explică (pentru Willis):

Mă gândeam să mă duc la poliție dar nu știu dacă se rezolvă ceva în timp util

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Nu îi mai trimite nimic. Eu știu un caz despre un copil care s-a sinucis fiind șantajat cu o chestie mai puțin gravă, era vorba doar de publicarea unor conversații nonsexuale, și respectivul tot s-a sinucis. Comportamentul de șantaj trebuie descurajat cât mai mult pentru a nu se ajunge la astfel de drame.

| danyjrl explică (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

Nu îi mai trimit, am făcut și plângere la poliție, doar ca încă nu mi-au cerut dovezile, sper să mă sune zilele astea de la poliție

Răspuns utilizator avertizat
| Elaz78 a răspuns:

Poți face sesizare pe Facebook și i blochează contul. trimite screenshot cu amenințările. nu va putea întreba efectiv pe Facebook.
la fel poți face și pe wp.
fa imediat sesizare.
nu are nr de tel al amicilor iti poate face rău doar pe Facebook

| Elaz78 a răspuns (pentru Elaz78):

Raporteaza întâi,
umbla in setari sa ai totul absolut in mod privat, amici, posturi. gen sa nu poată vedea nimeni nimic etc
fă 5-6-9 rapoarte pana te vor contacta cei de la Facebook

| andreiP1 a răspuns:

Blocheaz-o peste tot si va inceta. nu va trimite nimanui caci apoi va avea probleme cu politia ca ai dovezi sa o acuzi.

stiu ca treci printr-o situatie stresanta, dar daca 2-3 zile cat te va contacta tu o blochezi peste tot, nu te va mai ameninta.

ea daca trimite video la prieteni, nu va mai castiga bani, deci nu are motivatie sa trimita.

| danyjrl explică (pentru andreiP1):

O sa ma duc si la politie maine, sper sa se rezolve si poate cu putin noroc sa-mi primesc si banii, am si toate tranzactiile si toata conversatia

| mihai69 a răspuns (pentru danyjrl):

Banii nu îi mai vezi în veci.