| alexa322 a întrebat:

Salut,am nevoie de un sfat, va rog sa ma ajutati.Merg pe 17 ani, prietenul meu 18 are, avem deja 4 luni impreuna, insa eu sunt virgina.Aseara am fost invitata la el acasa,stiam ca asta se va intimpla,eram pregatita.dar,cind a venit momentul, am simtit o durere insuportabila, a incercat de 3 ori insa durerea,o aveam in ce ce mai mare, si i-am spus ca nu pot, el a spus ca e ok ma intelege.(problema e in ceea ca nici nu am fost excitata atit, in cit sa fiu deschisa de tot cu el.Cind am simtit durerea am inceput a tremura,am uitat de placere.El a spus ca e ok,ca ma intelege, oricum stiu ca se va intimpla odata si odata, dar mi-e frica de durerea pe care no put uita.Va rog sa ma ajutati cu un sfat...(

9 răspunsuri:
| Cirus a răspuns:

La inceput doare, nu stiu daca asa cu mai descris tu, insa durere oricum vei simti la primul contact penetrant. daca el a spus ca te intelege, e foarte bine. e cel mai esential, ca baiatul sa te inteleeaga sa te sprijine in legatura cu asta. trebuie sa-ti depasaesti temerile, si sa te gandesti ca va fi bine, nu o faci din obligatie, ci din placere te dedic icu totul lui, deci nu ai dc sa te gandesti doar la lucrui negative, cand va veni momentul va astepta momentul si doar pentru o ft scurta perioada va fi o mica mare durere. apoi totul va deveni ceea ce se numeste iubire si placere. senzualitate si romantism happy gandeste'te. pupici succes PS. prietenul tau a procedat intelept.

| LolaLollita a răspuns:

Fii deschisa cu el, relaxeaza-te.

| MrSoapte a răspuns:

Pai, pentru inceput...ti-as recomanda sa nu mai traiesti cu panica aia "o sa ma doara"! In al 2-lea rand, foloseste un lubrifiant! Puteti incerca si-un preludiu mai siropos, o atmosfera mai romantica si, sigur va merge!

Răspuns utilizator avertizat
| AddictedToYou08 a răspuns:

Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, am inceput sa tremur si toate cele... aproape ramasesem traumatizata dar am mai incercat o data si durerea incepea sa dispara..trebuie sa nu fii stresata si cu gandul mereu la durere, oricum nu poti face ceva sa nu te mai doara doar sa fii lubrifiata bine si sa nu ai alte ganduri in momentul acela...toate trecem prin asta.

| Coloryssy a răspuns:

E normal la inceput si nu ai ce sa faci ia-ti inima in dinti si fao...ca altfel poti sa il indepartezi de tine...dar ori cum mi se pare cam devreme cupa 4 luni de relatie sa o faceti asa repede cel putin tu esti "virgina"

| BeerKoalla1997 a răspuns:

Du'te la un ginecolog te va putea ajuta!

| alexa322 explică:

Mersi mult, pentru sfaturi.

| alexa322 explică:

La inceput nu-mi era frica deloc, dar problema era, ca nu am fost excitata intr-at ca sa tremur de placere(cum spui tu)nu m-ai simteam nimic.