O fata daca te place, va face efortul pentru a sta cu tine. Nu conteaza ce program de lucru are. Astea nu sunt scuze. Ca dupa premisa asta, toate femeile care lucreaza pana tarziu ar trebui sa fie singure. Ceea ce te asigur eu ca nu e cazul. Pur si simplu fata respectiva te refuza mai pe ocolite, doar ca tu nu prinzi aluzia.
Si chiar daca ar fi prin absurd adevarat, ca e obosita si asta e scuza ei valabila, atunci tu ca barbat, nu ai avea cum sa ai o relatie cu ea, din moment ce acest lucru este un impediment intre voi. pentru ca ea e in continuare "obosita" si la lucru, iar tu esti disponibil doar atunci. Deci e clar ca nu va functiona relatia asta.
Oricum ai da-o, sansele sa fi cu ea sunt nule. Mai bine cauta pe alta.
Iti explicasem si pe celalat topic ca fata NU este interesata de tine, dar este amabila si placuta cu toti baietii care merg la sala, fiindca ea primeste comision la vanzare, adica la cati membrii reuseste sa inregistreze si sa-i mentina la sala.
Cauta-ti o fata care sa te placa si sa iasa cu tine, fiindca asta cauta scuze si motive sa nu se intalneasca cu tine.
Oare cate topice vei mai inventa pentru acelasi motiv, fiind incapabil sa intelegi cand o fata iti spune "nu te plac, da-mi pace" intr-un mod indirect, dar iti arata clar prin refuzuri ca nu este interesata de tine?
Fetele din politețe,din frica nu o spun clar,fata nu e atrasă de tine, nu o atragi, ești ca un cățeluș în călduri iar apoi o vei jigni și o vei face in toate felurile, voi nu înțelegeți un NU, daca o fata te place îți face timp pentru tine, fiind și la sala fata are multe opțiuni
Se pare că fata incearcă să te evite politicos, pentru că nu esti pe gustul ei.
Dar văd că tu nu intelegi.
Daca are job atunci are si zile libere. O poti invita la un eveniment ceva organizat pe weekend, un concert spre exemplu sau un targ in care vin oameni dintr-o anume zona a tarii si se intrec in preparate culinare (ex sarbatoarea Bulzului din Brasov care a fost luna trecuta). Sunt multe astfel de evenimente la nivel national daca stai sa dai un search pe Google. Asta ca sa para ceva frumos/interesant si sa nu sune direct a intalnire romantica.
Lucreaza in ture, de multe ori in weekend sau tarziu (scapa la 11 seara). Si pana acum s-a nimerit in asa fel incat cand am eu timp e ea la munca, cand are ea timp nu pot eu
Ah...urat asa. Am avut si eu relatie cu o fata si eram amandoi exact in situatia descrisa de tine, din cauza asta nici nu a mers, ca nu ne vedeam.
Nu are nevoie de tine, poate nu ai bani nu esti nici frumos, atunci ce sa faca cu tine? Sex? Gaseste ea peste tot.
mihai4000 întreabă: