| mada1414 a întrebat:

Am o mica problema. Am un coleg la mine la scoala pe care il plac de ceva timp dar acum il plac de zece ori mai mult. Vad ca se uita la mine, zambeste, vorbeste cu mine(ceea ce nu prea facea inainte). Am reusit cat de cat sa ma apropii de el dar e bulversant faptul ca 3 pauze se uita la mine si zambeste si dupa aceea e foarte distant si vorbeste cu vecina lui. Si faza cu zambitul mai des s-a intamplat dupa ce am vb pe mess vreo cateva fraze. Ce sa faaac? Ma place sau nu? HELP! Dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns si FOLOSITOR la restulhappy

Răspuns Câştigător
| Useria a răspuns:

Eu cred ca te place daca 3 pauze se uita la tine mie mi s-a intamplat asta afara un baiat statea de obicei jumate de zi cu mine si restul cu baietii si eu l-am intrebat daca ma place si mi-a zis ca da dar nu se stie ca nu toti baietii sunt la fel deci, intreaba-l daca te place sper ca te-am ajutat funda

3 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Daca se uita la tine si zambeste inseamna ca-i place sa te vada deci te place daca nu-i raspunzi pe la a II-a pauza se simte prost ce-ar fi sa-i zambesti si tu si sa-i arati ca-ti place de el. incearca sa te ajezi cumva mai aproape de el si sa-i arati ca-ti place ca se uita asa frumos la tine.

| BlancaFantasma a răspuns:

DAca se uita la tine, n-are nicio relevanta.intelegi? nu poti sa-ti faci tot felul de iluzii ca te place, sau nu te place, in felul asta nu vei ajunge nicaieri.cel mai bine e sa stai in banca ta si sa lasi lucrurile sa se intample asa cum trebuie.hai sa lasam baietii sa faca primul pas, cum au facut tot timpul! si eu sunt in aceeasi situatie imi place de un coleg care a zis ca nu ma place, dar se tot uita la mine ca un prost uneori.si pe mine ma da peste cap mai ales ca nu stiu ce sa cred.mi-am facut o gramada de iluzii ca eram sigura ca ma place si el insa in zadar.deci vezi? se uita la mine de cateva ori pe furis(il vad cu coada ochiuluilaughing ) si totusi nu ma place, sau cel putin el asa spune.in fine treaba e ca eu mi-am dat seama ca el nu ma merita deloc, si incerc sa-l uit dar nu ma pot abtine sa nu vorbesc cu el sau sa nu ma uit la el. oricum de maine adoptez tactica :indiferenta.azi i-am zis ceva la ora de sport si mi-a spus :si ce te intereseaza pe tine de mine? asadar de maine il las in pace am incercat asta si chiar reusisem dar el ma baga mereu in seama cand nici nu ma asteptlaughing
PS: ti-am spus "povestea" mea ca sa vezi ca nu tot ce pare adevarat, e asa.el se uita la tine dar nu stii din ce motive.asadar lasa`l pe el sa faca primul pas. daca te place bine, daca nu iar bine.asta inseamna ca nu e destul de bun pentru tine si o sa-ti gasesti altul.bafta!

| TitiDrLove a răspuns:

Sunt sanse sa te placa, dar raspunsul il vei primi doar in cazul in care il intrebi asta...