| Alin22809 a întrebat:

Salut, am o problema sunt virgin nu am făcut sex pana acum. Acum 4 zile în urma unei masturbării mi-am tras pielea peste capul penisului nu a ieșit sânge dar ma doare încontinuu în special când se scoală și se simte foarte inconfortabil am tot încercat sa trag piele inapoi peste cap nu reușesc. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Mergi la medic de urgență!
Ai reușit să îți provoci o parafimoză.

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Mergi la medic, urgent.

| Alin22809 explică (pentru doctorandus):

Pot sa merg la spital sau trebuie altundeva?

| minrest a răspuns:

Oricum trebuia sa se decaloteze. Mergi la medicul de familie, si cere trimitere la urolog. Nu e nimic grav. Normal este sa se decaloteze cu usurinta, si sa se acopere de asemenea usor.

| Alin22809 explică (pentru minrest):

Problema e ca nu mai pot sa il acopăr la loc și sa și umflat capul parte de jos dreapta.

| Alin22809 explică (pentru mihai69):

Pot sa merg la spital?

| minrest a răspuns (pentru Alin22809):

Ai o fimoza, usoara spre medie. Medic de familie, trimitere la urologie, consultatie la urolog.

| mihai69 a răspuns (pentru Alin22809):

Sigur, nu te oprește nimeni.
Dacă ai peste 16 ani te poți prezenta singur la camera de gardă la orice spital de urgență.
Lasă rușinea la o parte (oamenii de acolo au văzut chestii mult mai nasoale, crede-mă!), riști să îți pierzi „organul".

| Alin22809 explică (pentru mihai69):

Am fost la urologie și mi-au făcut programare pe mâine pentru un consult

| NRG500Asociatia a răspuns:

Salut, la o simpla recomandare ti as recomanda sa tai ata cu foarfeca e mai simplu si nu sunt costuri in plus. Cand aveam 13 ani am facut chestia asta si a mers la cateva zile am fost vindecat complet si de fimoza.