Ce se întâmplă e normal pentru o relație la distanță și contact sexual mai intens într-o perioadă scurtă.
- Menstruația poate întârzia din stres, schimbări de rutină, oboseală, schimbări hormonale.
- Simptomele de tip PMS pot apărea și se pot schimba de la lună la lună.
- Dacă menstruația întârzie peste 7-10 zile, puteți face un test de sarcină pentru liniștea voastră, dar după cele descrise NU pare să fie cazul.
Mersi, i-a venit menstruatia oricum, a avut 5 zile intarziere
De ce nu merge la ginecolog crezi ca stie careva pe TPU? Sa mearga la medic sa o consulte.
Doar am cerut o parere, stiu asta.
Dacă va iubiți sib ești bărbat adevarat, i-o de nevasta, n-o mai tine în acest stres.Prezervativul protejează contra sarcinii 99% ca pot avea loc scurgeriimperceptibilepe langa, nu iti garantează nimeni ca nu pici la partea cu 1% sau ca nu se rupe.Asa ne-am trezit și noi cu fiul nostru cel mai mic.Dar măcar am avut alături un bărbat adevărat, soțul meu, dedicat sa fie tatal și al copiilor neprogramati.
Astazi e a 5 a zi de intarziere, ieri si alaltăieri a durut o moderat burta decat, tind sa cred ca menstruatia trebuie sa apara
Inclusiv astazi a durut o de dimineata
Niciunul din noi nu doreste deocamdata copil, suntem tineri
Ca sa nu mai aveți probleme cu intarzierile menstruale și dureri de burta, faceți sex protejat. Știu ca este mai plăcut sexul neprotejat dar, gândește-te și la durerile groaznice pe care le are ea.
Foarte bine că vă protejați!
Într-un fel e de înțeles, există fluctuații hormonale.
Cel mai bine este să meargă la medicul ginecolog. Consultația e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Eu unul tind sa cred ca ii se deregleaza menstra total de la contactele sexuale, ea oricum este si sensibila de fel