Daca te ignora intentionat si refuza categoric sa iti vorbeasca, sau e foarte timida sau nu te place.
Daca iti ofera atentie, mai multa decat celor din jur, probabil te simpatizeaza.
Cel mai simplu ar fi sa cauti sa te apropii tu de ea si sa incerci sa te faci nelipsit din lumea ei.Sa-i devii necesar,sa te caute cu privirea cad intra si sa se bucure ca te vede,abia sa astepte sa-ti vorbeasca!
Poate ca ea asteapta sa faci tu primul pas,te-ai gandit la asta?
Sau tu vrei sa actionezi numai cand vei fi sigur suta la suta ca te place?
Pentru ca,in felul asta,ai toate sansele s-o pierzi,se poate satura sa te tot astepte.
Nu te teme de un refuz,niciodata nu e definitiv,lucrurile si oamenii se schimba.
Dar daca o iubesti din toata inima,esti dator sa incerci, e mult mai bine decat sa ramai intrebandu-te "cum ar fi fost daca..."
Asa ca, indrazneste, lupta sa obtii ceea ce vrei, chiar daca drumul pare tare anevoios!
Curaj!
Problema este ca ea a avut un iubit si s.au certat si s.au impacat recent din ce am auzit... Oricum multumesc de răspuns... Daca vrei putem sa mai vb. doar seteaza sa Raspunzi/Trimiti mesaje ( de ) la juniori
Daca e cu altcineva, stai departe de ea, nici macar nu mai are importanta daca te place sau nu.
Si, nu trebuie sa setez nimic, accept mesaje de la toti membrii TPU.
Ai nevoie de o mica corectura, crezi ca o iubesti, esti doar foarte atras de ea. Incearca sa vorbesti cu ea, sa stabilesti un dialog, apoi, cu timpul, iti vei da seama de adevaratele sentimente...
Mai intii vorbesti cu ea! Si da, as vrea fb sa-mi dai ca sa mai vorbim, poate si tu ma poti ajuta la problema mea identica
untipoarecare întreabă:
Popescu_Marco_Ionut_1994 întreabă: