| Maritimo a întrebat:

Cunosc o fata cu care ma inteleg destul de bine adica petrec mult timp alaturi de ea.Insa am o banuiala ca ea simte pentru mine mai mult decat o relatie de simpla prietenie vb. mult cu mine pe mess (adica mai tot timpul) de mentionat si faptul ca o data a zis ca sunt dragut dar eu nu prea am luat acest lucru in serios si in ultimul timp intre noi este mult contact fizic de la inbrancelii in glume pana la o simpla atingere a mainii si rade des la glumele mele (eu sunt o fire mai simtul umorului ) si cred ca si eu simt ceva mai mult decat o relatie de prietenie pentru ea. Daca ma putetii ajuta in aceasta problema va multumesc foarte mult.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Viuvi a răspuns:

Mai, depinde de firea ei!
Iti dau un exemplu : Eu
Sunt baietoaica de fel si stau mai mult cu baietii, le zic ca sunt frumosi si ca ii iubesc insa stiu ca nu ma inteleg gresit! Si rad la glumele lor, ma bat cu ei [laughing] si tot felul de chestii din astea!
Ca sa vezi daca e adevarat ce crezi, invit-o la un suc dupa ore si spune-ti parerea!
Vezi ce reactie are si daca ezita nu o forta!
Sper sa fie asa cum vri tu!
Te-am pupacit!
>big grin

| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

Pfff si eu trec printr'o pov ff asemanatoare cu a thastraight face. Am un prieten ne cunoastem de ff muult timp vine la mine acasa pentru ca se inteleg cu ai mei etc etc si tot asa ne uitam la un film sua la ceva are un obicei mai prost asa sa ciupeasca ma ciupeste ...etc la mine e o povday dreaming ma rog la noi sa ajuns si la sarutari.straight face. Si barem noi am vb ceva mai deschis si ne'am km recunoscut sentimentele numai ca e ceva ce ne retine adeca ne e rusine de parinti nikuri din astea dar pana la urma sper sa se rezolve situatia.Acum sa revenim la tine procedeaza si u asemanator ca la noi daca te simtit atras de ea incearca sa iejiti la o plimbare la un suc ceva, si incerkti sa vb cat mai deschis

pup si sper sa se rezolve>big grin