anonim_4396
| Anonim întreabă:

deci o intrebare pentru fete, dar si baietii as vrea sa isi dea cu parerea...de ce fetelor preferati sa fiti impreuna cu un baiat pe care abia l-ati cunoscut in loc sa fiti cu unul pe care il cunoasteti de mai mult timp,adica unul din anturajul vostru, pe care il cunoasteti bine si stiti ca nu are cum sa va dezamageasca?

9 răspunsuri:
| genTlemeNNN a răspuns:

Eu cred ca vor asta pentru ca daca persoana respectiva o cunosc de mut timp sau saturat de ea.Ai inteles?

| tlaura a răspuns:

Sa cunosti mai multe persoane thinking

| Raiiiisa a răspuns:

Eu una poate as prefera ca sa pastrez o relatie de prietenie,decat sa o transform intr-una de dragoste.
Dezamagirea apare de la persoane de la care nici nu te astepti,asa ca nimeni nu imi garanteaza ca el nu o va face.
De ce sa nu dau atentie unei persoane noi,pe care nu o cunosc dar pot incerca asta. Daca merge,bine, daca nu, asta e.
Anturajul de prieteni e pentru a iesi, a te distra. Iubitul e altceva, e bine sa-ti conoasca prieteni dar nu mai mult.
Nu imi surade ideea ca cineva sa stie mai mult decat trebuie ceva despre relatia mea.

| caterinasmile a răspuns:

Eu am o poveste de dragoste cu unul dintre cei mai buni prieteni. La inceput imi era frica sa nu il pierd ca si prieten acum stiu ca nu se va intampla asta.Asa simt.
Poate ca si alte fete prefera sa cunoasca alte persoane si sa faca un cuplu decat sa fie cu prietenii lor, pentru a le nu le pierde prietenia.
:*

| MasterOfDisaster a răspuns:

Nu cred ca e adevarat ca fetele prefere relatii cu baieti pe care abia l-au cunoscut.
Problema e ca de multe ori pentru baietii din anturaj nu ai sentimente atat de puternice. Simti doar simpatie, prietenie, incredere, dar nu acea atractie, fluturasii in stomac.
Se intampla de multe ori ca ''cei mai buni prieteni'' sa recunoasca dupa multi ani ca se plac reciproc, si sa aiba o relatie frumoasa.
Nu tine de ''preferinta'', ci de ceea ce fata simte pentru baiat.
Si sa stii ca se intampla ca o fata sa se indragosteasca de prietenul (nu iubit) ei, dar el sa nu vrea sa aiba o relatie.

O zi frumoasa!

| SerafimHD a răspuns:

Eu sincer cred ca ele sunt mai predispuse la NOU... fara sa le pese de "prieteni"

| anonimus43 a răspuns:

Pai nu e asa mereuhappy Sunt fete (si baieti) care prefera diversitatea, si altele care nu, sau pur si simplu vede in baiatul din anturaj un prieten nimic mai mult.Ori te place ori nu te place..asa de simplu! Oricum am o prietena care are un anturaj, si in anturajul ala toate fetele ies cu baietii pe rand si invers si niciodata nu merge pentru ca sunt prieteni nimic mai mult, bine ca o exceptie merge. poate poate, cine stie. Succes!

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Pentru că cel din anturajul nostru ne este doar un prieten bun. De ce să strici o prietenie de lungă durată, pentru o relație?

| BonneLess a răspuns:

Nu este o regula ceea ce ai spus tu. De obicei, nu tuturor fetelor le plac lucrurile noi, asa ca prefera baietii pe care nu ii cunosc in intregime. Si nu fi asa de sigur ca nu o sa le dezamageasca niciodata, uneori aparentele sunt inselatoare.