Oameni întra din plictiseala pe ome sa facă caterinca dar na ai dat de oameni rai.
1. " Sunt tot băiatul ăla care a postat înainte despre situația mea, neavând prieteni și nici iubită " da prietene, tu și înca vreo câteva sute de alți utilizatori.
2. " Oamenii ăștia au chef mereu de ceartă și se iau de cei care nu au prieteni ca mine " de ce a trebuit să spui unei țări întregi situația ta? Nu mai povesti oamenilor problemele tale dacă nu vrei să fii judecat.
3. " Să mai intru, sau să nu mai intru pe Ome TV și pe Omegle? " de ce p... mea ( p de la căciulă ) ne întrebi pe noi așa ceva? Dacă nu îți face bine nu mai intra. Băi să dea naiba unii nu sunteți în stare să luați nici un fel de decizie pe cont propriu. Nu ai nevoie să îți deseneze cineva și când te legi la șireturi?
In primul rand, la multi ani, iar in al doilea rand, nu merita sa-ti bati capul cu javrele alea de pe OmeTV, iti spun cu toata sinceritatea, ca si pe mine ma injura pe ca ca tul ala de site fel de fel de tigani sau de puradei fara scoala, mai ales ca si eu nu sunt cine stie ce frumusete, dar ei gasesc pretexte mereu sa se lege de cei slabi genetic sau care incearca sa vorbeasca politicos si sa isi faca prieteni pe acolo, e un jeg aplicatia aia, sterge-o din telefon, la modul cel mai serios, te si baneaza 30 de zile pentru nimic. tu care nu faci niciun gest obscen, doar incerci sa "socializezi" (ca de socializat n-ai ce, ca sunt multi dubiosi) si foarte multi care isi freaca maciuca la web (aia care n-au sanse la femei niciodata). Deci, e o mizerie aplicatia OmeTV
Pe ome oameni intra la caterinca daca vrei da-mi discord-ul tau si putem vorbi cand vrei ca nu imi pasa de felul in care arati tot ce imi pasa este mentalitatea