Ai mai multe optiuni, depinde de tipul tau de piele si rezistenta la durere: lama de ras, crema epilatoare, aparatul, ceara.
Se referea in zona pubiana, mai mult ca sigur, nu credeti ca e cam ilogic sa nu te fi epilat niciodata pana la 18 ani?
Sfatul meu e sa mergi la salon, sa te epilezi cu ceara de unica folosinta. N-are rost sa te mint, o sa doara, dar daca cosmeticiana se pricepe, nu o sa suferi prea mult.
Nu te apuca singura acasa, te poti alege cu niste rani urate, si-o spun din proprie experienta. Asta e cea mai durabila solutie, in rest, poti alege sa te epilezi singura acasa cu aparatul si cu spuma de ras ori cu crema depilatoare, desi firele o sa-ti creasca mai repede si e posibil sa te alegi cu iritatii.
Cu ceara
benzi
sau crema depilatoare
da soro tu pana la 18 ani nu te-ai mai epilat?!
Draga mea cel imi simplu lucru pe care poti sa il faci e sa te duci la supermarket cumparati 2 biguri normale, si nu te epila pe pielea uscata ci pe pielea umeda. atat tot! bafta!
Ce chestie, sa nu te epilezi pana la 18 ani! Ma rog, poti folosii aparate de ras, sau Bic-uri cum li se mai spune.In 5 minute ai terminat!
Pana la varsta asta nu te-ai epilat
cam rusinos pentru o fata. Sc ca zic da asta tine de igena ta. In fine. Banuiesc ca sunt fff lungi asa ca e bine sa tunzi cu o forfeca si abe atunci sa te faci cu bigul ca altfel iti tb cel putin 10
Bafta
Pai in cazul asta, incearca cu masina de tuns iarba ca la ce ai acolo jos, nu stiu ce te mai salveaza.
PS: How you doin'?
Vai drace.eu zic ca sa te epilezi si u mai des ca nu stii cand faceti sex si pr tau o sa aiba o surpriza.cumpara-ti 3 big-uri(ca sa fii sigura) si spuma de ras.parerea mea.eu sunt baiat...Nu uitati sa va protejati