anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut

Eu și iubita mea avem 23 de ani

Suntem la facultate și locuim împreuna într-un apartament unde părinții noștri ne trimit bani pentru chirie

Noi locuim împreuna de la 19 ani.dar niciodată nu a fost vorba de sex sau altceva

In acești ani noi doar ne-am sărutat și atât nu s-a ajuns niciodată mai departe

Au trecut atâția ani și niciodată nu mi-a sugerat că ar vrea sa trecem la pasul următor.dar nici pe mine nu m-a interesat

Nu există șanse să fiu înselat pentru că mergem amândoi la facultate..venim amândoi acasă împreună.și ea sta doar în casa ..nu e genul care să iasă..eu când ies pe undeva cu băieții la un fotbal sau pe undeva. știu că ea sta acasă și nu vorbește cu nimeni, sau ceva..deci sunt șanse 0% sa fiu înselat.

Am încercat să o scot din casa. uneori a mers alteori nu..in general nu prea iese

Pe mine nu m-a preocupat chestia asta până acum dar mă gândesc că am 23 de ani și nu s-a vorbit nimic despre așa ceva, absolut niciodată nu s-a vorbit despre sex.
La această vârstă știu că alții rup paturile

Nu sunt genul ăla săpun presiune sau ceva, am crezut că îmi va spune ea când este pregătita pentru așa..de asta șters complet aceasta chestie cu sexul din cap

Nu știu dacă are vreo importanta dar nu suntem urâți sau ceva,amândoi arătăm bine, par brunet, eu ochi verzi ea albastrii.ea sta bine fizic și mental..eu la fel.
Multi oameni au spus că suntem cuplul perfect..pentru că avem gene asemănătoare..semănăm foarte mult la par. ochi etc.și ne stă bine împreuna..deci nu ar fi problema de atracție scăzută

,, Daca mă duc acum la ea și dau sa o sărut nu e nici o problema, ne sărutăm..nu mă respinge niciodată"

Și înca o chestie pe care trebuie sa o spun e că nu e ea genul ăla cu biserica..cu sexul după căsătorie.și nici eu..nu suntem atei dar totuși. știu sigur că nu e atât de credincioasă, bag mana în foc.

Ce ar putea fi?
Cum spuneam mai sus daca mă duc acum sa o sărut nu mă respinge
Nu suntem antisociali, sau nebuni
Acum stau și mă uit cu ea la un film. știu e 4 dimineața când scriu asta dar așa stam noi până târziu când e weekend
Mi-a venit chestia asta în cap acum pe moment, stăteam pe canapea împreuna cu ea și mi-am dat seama că noi nu am vorbit niciodată despre așa ceva

Că să lămuresc ceva:
1.Nu sunt gay, asexual sau mai știu ce
2.Dormim în același pat, stam îmbratisati în fiecare seară, ne sărutăm..etc

Ce poate fi? ar trebui să vorbesc cu ea? nu mi se pare prea okk că nu a fost niciodată o discuție.

Daca da,ce ii spun și cum?
Să nu-mi săriți în cap va rog,eu nu vreau sa o forțez sa facem sex,eu sunt în eroare că nu s-a vorbit despre așa ceva, e scos din relație

Vreau să-mi mai spuneți dacă este normal sa fie așa?
Întrebare pentru fete :
Dacă ați fi iubita mea, dupa voi de ce ar exista aceasta chestie?

Eu fac 24 de ani în Septembrie iar ea în Decembrie și nu mă deranjează că nu am făcut sex.mă deranjează că nu a existat nici o conversație despre așa ceva

Probabil o sa spuneți că este vina noastră sau mai mult a mea și va zic că ar fi posibil dar mai întai vreau sa va dați cu părerea

Va rog să mă ajutați indiferent că sunteți bărbați sau femei,dar daca sunteți femei îmi puteri explica ce e chestia asta?

Am vrut să fac întrebarea mai scurta dar a plecat la baie și am putut sa scriu mai multe????
Scz că am scris atât

Daca chiar ați citit, aveți respectul meu.
Fiecare sfat e bine primit și va sunt recunoscător, poate sunt și hateri care comentează aiurea dar le urez o zi frumoasă și lor.

Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Încearcă sa deschizi tu spre ea

| Flav398 a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Scuze că întreb dar chiar nu știu cum.tu ești fata.îmi poți spune te rog cum sa încep?
Tu daca ai fi in locul iubitei mele cum ți-ar place sa fii luată?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Flav398):

Alege momentul potrivit: Când sunteți amândoi relaxați, într-un moment de intimitate, fără presiune.Fii sincer și deschis: Poți începe cu ceva de genul: „Am realizat că nu am vorbit niciodată despre acest subiect și mă întreb ce părere ai despre el". Respectă-i sentimentele: Fii pregătit să o asculți și să o înțelegi, indiferent de răspunsul ei. Poate fi că nu s-a simțit pregătită să discute acest subiect sau nu a știut cum să-l abordeze. Daca nu vrei sa vorbesti, ci doar sa treci asa zis la fapte atunci iti zic si o alta "metoda"
Dacă simți că este un moment potrivit și există o conexiune între voi, un sărut poate fi începutul. Dacă ea răspunde pozitiv și se simte confortabil, atunci poți continua pas cu pas, fără să forțezi nimic. Totul trebuie să fie în acord cu ceea ce își dorește și ea.Este important să fii atent la limbajul corpului ei și la cum se simte.
E foarte important să ai prezervativ (si lubrifiant daca e nevoie)la tine fiindcă ma gândesc ca nu vreți copii încă și asa și ea se simte mai in siguranță. Ai putea sa aranjezi o masă drăguță cu vin sau ce beți voi, vorbiți și când sunteți unul lângă altul pur și simplu te apropii de ea, un sărut micuț, o îmbrățișare etc. Doar ia totul mai încet și dacă vezi ca e de acord atunci sa aveți un preludiu mai lung(crede-ma ca e mai bine asa). Dacă mai ai ceva întrebare poți sa întrebi.
Dacă vezi ca nu ar fi de acord atunci ziua următoare (sa nu o presezi) deschide te și vorbește despre asta cu ea.

Mă gândeam mâine să,, acționez"

O să vorbesc cu ea și o să văd care este treaba, când ar fi pregătită..etc

Eu nu sunt genul ăla de băiat care vrea sex, daca are nevoie de timp stau și un an doar că atât vreau sa aflu de la ea. vreau sa vorbim despre acest subiect

Aaa da înca o întrebare, daca totuși va veni vremea sa o facem eu cum știu că ea este pregătita, gen limbajul corpului..care sunt acele semne că ea este 100%pregatita?

Știi de ce întreb asta?
Nu vreau să-mi spună:

Da vreau sa o facem dar ea de fapt sa o facă de dragul meu

Cum reacționează corpul la așa ceva?

Și încă o chestie

Daca totuși ar fi ea pregătită și tot, cum scăpăm de acea teama de a fi dezbrăcat, simt așa o oarecare rușine să fiu gol gol

Apreciez că mi-ai răspuns.

Despre sentimentul de gol foarte simplu:pe întunerichappy
Dacă se apropie mai mult, te atinge des, te sărută pasional și răspunde pozitiv la avansuri, e un semn bun. Stai liniștit ca iti dai seama

Mersi de ajutor, ai o funda din partea mea, după părerea mea ești o utilizatoare top

Mulțumesc înca o dată că m-ai ajutat

Mulțumesc frumos!
Cu mare plăcere și baftă (fără frică)! happy

25 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pff, nu exista asa ceva! Interesanta tentativa de trolling, dar totusi transparenta.winking

| Flav398 a răspuns (pentru wildthing):

Troll? NU.

Dece crezi tu că ar fi troll? Unii putem sa ne abținem..sunt persoane care nu se gândesc doar la sex.

De fapt nu știu de ce ai mai scris răspunsul..chiar nu ai ajutat..sau probabil te-ai uitat la ce am scris la finalul întrebarii
Nici măcar eu nu știu de ce ți-am răspuns.dar daca ai ceva de spus, ceva legit..astept să-mi răspunzi.

| Adry05 a răspuns:

Pai normal ca n-a zis ceva, esti bărbatul și trebuie să preiei inițiativa. Când vă sărutați încearcă și anumite atingeri în zone intime și vezi cum reacționează. O iei așa de cateva ori și dacă pare că ii place si nu s-ar opune, poți o dată pregăti un cadru mai special, adică niște lumânări, trandafiri etc și și să duci lucrurile la capăt

| mihai69 a răspuns:

Păi ce sfat ai vrea decât că e timpul să discutați deschis și serios despre asta?!?
Nu e vorba de forțat sau ceva, doar de discutat. Poate ea așteaptă de 4 ani să faci tu primul pas, doar ești bărbat.
Pfff... Cum naiba? Nici macar atingeri, peting? Greu...

| Emilian65 a răspuns:

Foarte interesanta povestea voastră! Dacă sunteți hotărâți să mergeți virgini în față altarului bisericesc, continuați asa. Totuși, sunteți la o vârstă când amândoi va doriți sex unul cu altul dar nu aveți curajul să faceți acest lucru. Cand va veți hotari să faceți sex, va fi prea târziu. Toate lucrurile vitale se fac la timpul potrivit. Discutati și poate ajungeți la sex pentru binele vostru viitor.

| Flav398 a răspuns (pentru Emilian65):

Îmi poți spune cum sa abordez situația? Cum sa încep? Ce sa spun? Așa ca la pro$ti că eu chiar nu știu cum să încep

| Kufu95 a răspuns:

Poate tu nu ești asexual, dar ea cam ar putea să fie din ce scrii tu aici.

| Flav398 a răspuns (pentru Kufu95):

Pai din moment ce e împreuna cu mine, îmi spune că mă iubește, se sărută cu mine, ne ținem în brațe..etc

Nu are cum sa fie asexuală..nu are cum sa fie asa ceva..nu e ciudata.

Nu prea iese ea din casa dar nu e o ciudată.

| MMP2000RO a răspuns:

Din ce spui tu, e clar că sunteți amândoi asexuali, dacă ați putut rezista fără sex 2 ani fără probleme. Nu sunteți și aromantici, din moment ce aveți parte de momente tandre precum mângâierile și sărutările descrise.

| Flav398 a răspuns (pentru MMP2000RO):

Daca eram asexuali nu mai eram împreuna..nu are sens ce spui.

| MMP2000RO a răspuns (pentru Flav398):

Sunt și asexuali care au relații de lungă durată sau sunt chiar căsătoriți, atâta doar că nu simt nevoia de a face sex și au parte doar de latura romantică a relației. Alți asexuali fac sex rar și fără a simți nevoia, o fac de dragul partenerului sau partenerei, ca compromis (dar asta doar dacă acesta sau aceea nu e și el/ea asexual/ă). Tu confunzi asexualitatea cu aromantismul. Crede-mă că știu bine ce zic, având în vedere că sunt unul dintre ei și cunosc orientările, am citit mult despre acestea.
Nu sunteți aromantici fiindcă sunteți tandri unii cu alții și sunteți atrași dpdv romantic unul de celălalt, dar din ce spui tu eu am înțeles că nu sunteți și atrași fizic/sexual unul de altul și nu simțiți nevoia să faceți sex (din moment ce ați stat fără până acum). Sau mă înșel eu? N-am înțeles eu bine?

| Kiran a răspuns:

In primul rand nu ne-ai detaliat caracterele voastre, poate ea doreste dupa casatorie sa discutati asta, o fi de "mode veche".

Incearca sa o faci sa se increada in tine mai mult, tind sa cred ca odata ce nu coopereaza, nu te sustine sa fi un stalp al relatiei, fie ai gresit candva, fie exista ceva din trecut, dar asta este datoria ta sa afli motivul si nu cum sa o faci sa vorbeasca.

| Flav398 a răspuns (pentru Kiran):

Crede-mă nu este genul ăla.

Nimeni din familia ei nu este atat de credincios.
Gen se mai duc ei la biserica dar foarte rar și eu pot sa garantez

| Doru51 a răspuns:

Fără supărare, nu este normal, nu te cred, ..de ce nu te cred? pai la vârsta asta sa o ți in brațe? ar trebui sa ți se scoale să îți crape, ce vorbe? fapte! treci la treabă

| Flav398 a răspuns (pentru Doru51):

Doru,că nu mă crezi este problema ta, nu am cum sa te conving cu ceva

Doar că îți dai seama că am avut erecție că sunt bărbat până la urmă și îmi plac femeile.dar niciodată nu am trecut mai departe și nu a fost ceva wow.

Deci așa pe scurt:

Am avut erecție dar nu am făcut sex.m-am controlat mereu.și a fost ușor.

| Doru51 a răspuns (pentru Flav398):

Nu te mai controla, lasă să o simtă, poți juca și puțin teatru, că numai reziști, vezi ce face

Buna gândire

Cum te simțeai daca fata ta era cu un astfel de tip...care gândește așa?
Ți se pare normal?

Crezi că e normal sa profiti așa de femei?

| Doru51 a răspuns (pentru Flav398):

Nu! nu este normal sa dormi în pat cu o fată, o femeie 3 ani fara sa, faci sex

Asta nu este un răspuns, se numește schimbare de subiect.