Eu am sa explic pe lung.
Sexul se executa incet, cu miscari line de du-te vino, lungi si apasate pe toata adancimea vaginului.In momentul in care simti ca iti vine sa "accelerezi" o scoti pentru a-ti tempera elanul si reincepi miscarile de sex in momentul in care bataile inimii s-au calmat. Procedand astfel cu timpul vei ajunge sa acumulezi suficienta experienta pentru ca sa-ti poti controla atat excitarea cat si ejacularea, experienta ce se va concretiza prin reprize de sex ce au sa dureze multe minute. Succes.
Nu ai de ce sa te grabesti. Fa cele mai putin excitante miscari posibil, oricum sunt delicioase. Il poti tine acolo nemiscat, nu te teme, nu e plictisitor. Poti sa il scoti oricand, si introduci mai tarziu. Graba e buna numai la prins purici. Salut.
Păi eşti începător, ai nevoie de practică, multă practică şi dăi şi la mână dacă e nevoie ( masturbează-te ).
Pa, Pa!
Acuma, primul raspuns pe care ti l-am dat a fost o gluma asa, mai groasa, cum se face intre barbati, desi pe TPU ar trebui sa fiu mai prudent. Daca vorbesc cu un copil si ii bag prostii in cap. Daca vrei sa discutam problema pe fond, odata ce are iubita la o saptamana sau doua tot apuca si ei sa se relaxeze. E arhisuficient, ce se pierde in cantitate se castiga in calitate. Masturbatia insa consta in aplicarea unei presiuni mari, controlate, intr-un mediu slab excitant, iar cand faci sex mediul e foarte excitant, presiunea mai slaba si mai putin controlata, iar atingerea altuia e mult mai excitanta decat a ta, asa ca termini foarte repede, de multe ori chiar inainte. Masturbatia nu este un antrenament bun pentru sex, ci o indepartare de sexul normal. Salut.
Ramless. am prietena de 4 ani. o am cand vreau nu imi e greu sa ma duc pana la ea. am 23 si ea 20 a fost doar a mea. dar aveam o dilema cu faptul de mai sus "am crezut ca doar la mine se intampla si ca poate am probleme" dar in mod normal cu mici pauze de obicei dureaza in jur de 40min si o ora, poate si mai mult...
Esti la inceput si asa se intampla.Contrar cu sfatul idiot de mai sus, nu te masturba prea mult.Trebuie sa te obisnuiesti cu vaginul, nu cu mana ta.Intr-o mare proportie asa patesc toti barbatii la inceput, e normal.
Salut te exciti prea mult incearca sa te calmezi cand dai in ea gandeste-te la altceva si inchide ochii, merge dar nu mai are farmec