| danynyo a întrebat:

Iam propus prieteni mele ca sa face dragoste surprins ia a accept,pentru ca ne cunoastem de o luna,insa pentru mine e prima oara si sincer habar nu am cum sa fac, ce trebuie sa fac si ce ar trebui sa fac...Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi mai ales de la fete ele stiu cel mai bine..Va multumesc

Răspuns Câştigător
| Pearl01 a răspuns:

Buna! Nu te speria exista o prima oara pentru toate happy inceputul e mai greu, ca orice inceput de altfel. Te cred ca ti-e greu, de obicei nu exista niste reguli despre "cum sa faci sex" si alte cele, pentru ca depinde de fiecare persoana in parte. Cand o sa fi in momentul acela, nu te gandii prea mult, lasa-te dus de val, fa ce simti, important e sa va simtit bine, ca pe parcurs ai sa "inveti" tu ce sa faci. Concluzia? Nu te mai gandi la treaba asta, ai sa vezi ca o sa fie bine, fa ce simti, vorbeste deschis cu prietena ta despre ce urmeaza sa faceti si sa NU UITATI sa va protejati! Neaparat!

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Spune-i ca ea are onoarea de a te initia in aceste taine.

| darrio2007 a răspuns:

Din faptul ca a acceptat asa de repede imi dau seama ca fata nu este la prima abatere.Te va invata ea.Este genul acela care o face cu oricine si orice.Protejati-va mult!

| Fatamuntilor a răspuns:

O luna e cam putin.Banuesc ca ambii sunteti minori, dar nu asta conteaza in momentul de fata.Sunteti total nepragatiti si fara experienta.
Eu zic sa mai asteptati o luna -doua sa va cunoasteti mai bine, sa va informati despre tot cea ce insemna sex, metode contraceptice, igiena, protectie...

| ywar a răspuns:

Pai minte vere nu se cere! Tie nu ti-a crescut parul... unde trebuie si vrei sex. Apropos, tu vrei sex nu vrei sa faci dragoste ti-e clar asta sper? Cate drame o sa se mai intample cu copiii ca voi care au prima experienta sexuala la 12-14 ani pentru ca acest lucru sa fie de luat in seama pentru adultii fara minte?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai o sa te ajute ea! Daca a acceptat atat de repede sa faceti sex si luand in considerare faptul ca tu nu esti un Don Juan, inseamna ca fata e obisnuita sa faca treaba asta. Ii spui ca esti virgin si ii ceri sa te initieze (implicit, poate sa-ti dea si niste boli mai rusinoase).