| JustaMan98 a întrebat:

Ieri am avut un act sexual cu o fata si nu am folosit prezervativ ceea ce ma face sa cred ca as fi putut sa o las insarcinata.Se poate sa te ejaculezi fara sa iti dai seama la primul act sexual? Eu am scos penisul afara cand am simtit ca se apropie momentul iar dupa nici 10 secunde m-am simtit ud pe el si cand m-am controlat m-am ejaculat.Va rog lamuriti-ma...Multumesc preventiv

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, se poate sa ramana insarcinata si fara sa ejaculezi in ea, doar daca ea era in perioada fertila.

| corbulalbrosu a răspuns:

O femeie poate sa ramana insarcinata doar daca actul sexual se produce in perioada fertila a ciclului menstrual si sperma este ejaculata in vagin in aceasta perioada. De asemenea doar tu esti in masura sa iti cunosti capacitatea de a-ti coordona si controla ejacularea si de a reusi sa te abtii sau sa-ti retragi penisul la timp din vagin. In concluzie daca sexul este intretinut in perioada fertila se poate forma o sarcina, in cazul in caresexul este intretinut in afara perioadei fertile probabilitatea de a se forma o sarcina este de cel mult 3-5%. Sanatate!

| JustaMan98 explică (pentru corbulalbrosu):

Cam acum 7 zile a avut ciclul.

| Emilian65 a răspuns:

Daca fata era in perioada fertila, cu siguranta ca a ramas gravida.

| ManTheMan8 a răspuns:

Da, poti sa o lasi insarcinata, chiar daca nu ti-ai dat drumul, datorita lubrifiantului natural...

| FluturasulVesel a răspuns:

Nu putem sati raspubden deoarece ai uitat sa precizezi un lucru destul de important : fata era la ciclu? Daca era in perioada fertila risti so lasi gravida! Daca nu era in perioada fertila no lasi! In plus, daca va ramane gravida poate lua anticonceptionale!

| JustaMan98 explică (pentru FluturasulVesel):

Săptămâna trecută a avut ciclul.

| Pulezi a răspuns:

Aolo vere ai belit o eu zic sa sari de pe pod

| corbulalbros a răspuns:

O femeie poate sa ramana insarcinata doar daca actul sexual se produce in perioada fertila a ciclului menstrual si sperma este ejaculata in vagin in aceasta perioada. De asemenea doar tu esti in masura sa iti cunosti capacitatea de a-ti coordona si controla ejacularea si de a reusi sa te abtii sau sa-ti retragi penisul la timp din vagin. In concluzie daca sexul este intretinut in perioada fertila se poate forma o sarcina, in cazul in caresexul este intretinut in afara perioadei fertile probabilitatea de a se forma o sarcina este de cel mult 3-5%. Sanatate!

| JustaMan98 explică:

Fata a avut ciclul acum o săptămână.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru JustaMan98):

Pentru a se putea formula un raspuns trebuie precizate prima zi a ultimei menstruatii si ziua exacta in care a fost intretinut sexul numarat din prima zi de menstruatie. Pe baza informatiilor mai mult decat vagi nu se poate da un raspuns. Este vorba de CICLU MENSTRUAL sau de MENSTRUATIE,? deoarece cele 2 denumiri reprezinta lucruri complet diferite.

| Loredana_Oprescu_1996 a răspuns:

Daca a avut menstruația acum o saptamana nu are cum sa fi ramas insarcinata.
Perioada nefertila este : prima zi a menstruatiei urmata de urmatoarele 10 zile ( normal sunt 12-14 ) dar se calculeaza cu 10 pentru siguranta, apoi urmeaza perioada fertila ( in care poate ramane insarcinata ), iar ultimele 10 zile dinaintea menstruatiei constituie iar perioada nefertila.

| Andrew_Alin_1978 a răspuns:

Iei un test de barza de la farmacie.si vedeti voi happy