Daca o placi man mult vorbeste cu ea,lasa timiditatea ca nu ajungi nici unde,cu tupeu inainte, iar ca cadourii daca fata aia asteapta de astea e semn sa fugi de ea, daca te iubeste cu adevarat nu va avea nevoie de asa ceva, doar de tine, si tu de ea, ce varste aveti?
As sugera sa mergi la ea si sa o intrebi.Nu cred ca iti va cere cadouri. O fara nu prea face din astea
De ce o pui pe ea pe locul 1? Tu esti locul 1, daca vrea sa fiei n continuare cu tine si sa-ti accepte intarzierea bine, daca nu sa se duca la altu. Daca tu simti ca vrei sa fii cu fata asta, eu zic sa fii!
Da, mai bine ramai cu regretul ca nu a mers, decat sa nu stii niciodata. cel mai bine ar fi sa ii explici si ei povestea cu timpul, si sa iti dai toata silinta sa compensezi eventula (daca o placi cu adevarat). oricum trebuie sa fie si reciproc.
In ce sens ai refuzat-o? A vrut sa iasa cu tine si tu nu ai vrut? Sau ti-a zis ca te place si tu ai disparut? In orice caz, incearca, frica nu trebuie sa existe niciodata in dragoste, inlocuieste-o cu cat mai mult respect si tandrete. Daca o placi, spune-i asta. Explica-i de ce nu ai putut, daca si ea te place, va intelege. Intreab-o apoi si pe ea daca te place. Acum nu stiu cati ani ai, dar nu trebuie sa stea parintii sa controleze ce faci mereu, incepand de la 12-13 ani oricine simte nevoia de a se apropia sentimental de o persoana de sex opus, asa ca mi se pare chiar recomandat sa iesi cu ea in oras. Nu trebuie sa ii platesti consumatia la fiecare intalnire, primele 2-3, apoi o sa negociati voi cumva, iar cadouri ii faci doar in momente speciale, altfel se va simti si ea datoare fata de tine si probabil va fi un pic greu si pentru ea. De obicei un sarut e cadoul perfect, iar gesturile mici, cum ar fi faptul ca ii deschizi usa de la magazin sau cafenea si o lasi sa intre, ii demonstreaza faptul ca tii la ea.
Dacă iti place de ea ar trebui sa ii spui și să hotărâti amândoi ce aveti de facut
RAY întreabă: