anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata de la mine din clasa de vreo 2 ani.Dar nu stiu cum sa ii zic.Ne jucam in fiecare pauza impreuna(noi doi+prietena ei cea mai buna[ma inteleg si cu ea bine dar nu o plac]).
In 2 zile din saptamana mergem cu acelasi autobuz(cand venim acasa).
ps1:nu stau langa ea deci fara raspunsuri care include mersul la ea sau ea la mine.
ps2:fara raspunsuri pe care nu le pot face la 11 ani(atat am)
ps3:si oricum, si daca as avea curajul vreodata sa ii zic imi trebuie si aici putin ajutor.caci nu ii pot spuna intr-un loc public(ea nu are calculator deci facebook sau altele nu e o optiune)pentru ca am niste colegi,,malefici'si foarte rai,ar daca ar afla atunci s-ar face,,TAM TAM"
ajutati-ma! DAU FUNDA! as da si vot, dar sunt junior happy
Ad vrea mai mult raspunsuri de la fete.Caci ele stiu ce le plac
ps4:accea fata nu e fitoasa sau altceva.
ps5:si nu ma ignora cand e cu prietenele(caci am mai vazut intrebari in care spunea asta)

Daca va mai trebuie detalli spuneti-mi si va voi da!
PEACE!
(lol)

12 răspunsuri:
| SlenderO a răspuns:

Omule,eu nu sunt fata,dar cred eu insumi ca sunt un bun psiholog.
Daca iti place de acea fata,nu trebuie sa eu spui in mod direct,,Te plac'' sau mai stiu eu ce.,trebuie s-o iei cu incetul,continuua sa fii bun cu ea,insista mai mult si incearca sa-i arati ca o placi, nu sa ii zici, astfel ea isi va da seama si va reactiona si ea.
PS:esti cam mic pentru fete, dar asa sunt toti piticiitongue(sfatul meu este sa continui tot asa ca pana acum, inca vreo 1-2ani)

| neutrino a răspuns:

Ai descoperit ca esti purtator de puta si deja ai inceput sa pui conditii. Puta nu inlocuieste capul, chiar daca pe acesta nu-l ai.

Răspuns utilizator avertizat
| Kittenny a răspuns:

Heyy! Eu una sunt fata si iti pot spune in mod cert sa nu-i zici direct(cel putin grupul meu de prietene avem niste reguli cum ar veni si am mai auzit si la alte fete ca nah....isi va bate joc de tine si nu prea cred ca ti-ar placea) in fine incearca sa nu-i acorzi prea multa atentie...Cel putin eu ador baietii care se lasa greu si plus tu din cate vad ii dai prea multa atentie si nu prea e bine..adica stie ca te are acolo pentru. ea( sa nu crezi ca nu si-a dat seama ca o placi) si oricum daca nu o sa-i mai dai atata atentie ea va crede ca nu o mai placi si va incerca sa te aiba.Acum nu stiu prea multe despre ea, dar eu iti zic din propria experienta si am 15 ani si cred ca stiu ceva despre "relatiile" astea.Succes!happy

| Kittenny a răspuns:

Heyy! Eu una sunt fata si iti pot spune in mod cert sa nu-i zici direct(cel putin grupul meu de prietene avem niste reguli cum ar veni si am mai auzit si la alte fete ca nah....isi va bate joc de tine si nu prea cred ca ti-ar placea) in fine incearca sa nu-i acorzi prea multa atentie...Cel putin eu ador baietii care se lasa greu si plus tu din cate vad ii dai prea multa atentie si nu prea e bine..adica stie ca te are acolo pentru ea( sa nu crezi ca nu si-a dat seama ca o placi) si oricum daca nu o sa-i mai dai atata atentie ea va crede ca nu o mai placi si va incerca sa te aiba.Acum nu stiu prea multe despre ea, dar eu iti zic din propria experienta si am 15 ani si cred ca stiu ceva despre "relatiile" astea.Succes!happy

| Kittenny a răspuns (pentru Andrei2000454):

Hmm...nu stiu ce sa zic dar totusi eu asta cred ca trebuie sa faci.Sa nu-i acorzi atentie si atunci va veni ea la tine aproape sigur, dar acum nu sunt sigura de ea ca este genul de fata careia sa-i placa la nebunie asta.Acuma sincer vorbind nu e prea mare diferenta intre fete, dar faza tare ar putea fi ca poate si ea te place si nu are tupeu s-o zica...Hmmm,ce sa zic poate chiar asta se intampla.Tu incearca sa afli asta, poate poate am dreptatewinking

| Bl0ndu12 a răspuns:

Omule...la varsta asta tu vrei,, dragoste''?

| Anonima5550121 a răspuns:

Mdea, uite pustiu', nu sta numai de ea cum spui tu,, in fiecare pauza ", nu daca vrei sa-i dai de inteles ca o placi. Trebuie doar sa fi dragut, sa nu o jignesti, sa nu-i acorzi atentie exagerata, asta nu inseamna sa nu va jucati, daca asta va place. Si eu am avut un caz identic la liceu. Tipului ii placea de mine si stateam impreuna, dar nu exagerat, mi-a dat de inteles prin gesturi si vorbe ca ma place iar eu m-am plicisit odata si i-am zis eu ca vreau sa fim impreuna. Deci, nu stiu cum va functiona la tine, tu fiind doar un pusti car vrea sa aiba prima relatie, sa nu crezi ca nu ne-am dat seama, oricum, doar fi dragut cu ea, si, daca te plictisesti sa astepti, spune-i, in particular evident. Nu stiu daca te-am ajutat dar, oricum...

Zbye!