Ai 11 ani si o puta si deja doresti sa faci ordine la "Dragoste si sex". Mai joaca-te cativa ani cu fetele si dupa aceea poti trece la urmatorul punct. In viata e bine de multe ori sa nu grabesti lucrurile firesti, toate se fac la timpul lor.
Salut.
Spune-i că vrei să vorbiţi într-un loc privat, doar de voi ştiut, sau na. undeva unde să nu vă vadă nimeni. Şi acolo îi spui că o placi faţă în faţă, nu e greu. sincer, fă-o. vezi şi tu ce simte pentru tine, dacă simte ceva. dacă nu. Baftă.
Pai bine... daca o placi, dupa cum sppui tu sus e posibil ca ea sa te placa.Cand iesiti voi doi o data undeva incearca sa ii spui...sa nu iti fie frica sau altceva.
Si mie mi s-a intamplat aceeasi chestie.Eu l-am intrebat daca ii place de cineva din clasa.El mi-a raspuns ca da place o fata.Eu l-am intrebat ce culoare au ochii ei parul ca sa imi dau seama...in fine a ocolit raspunsul dar a doua zi la scoala mi-a dat un plic pe care scria toate sentimentele lui fata de mine..Asa ca... sper ca te-am ajutat cu un sfat..nici eu nu sunt mai mare decat tine..Am tot 11 ani
Mai intai vezi dacai place de cine va da ca da nu renuta trebuie sai castigi inima daca nu poti sa-i spui co placi prin vorbe, scrisore crede-ma stiu bine...
Frate spune-i doar untrum mod frumos ...ca o iubesti si ca ti la ia ff mult
.ma rog ati gasesti si tu niste cuv frumoase...a si inainte de asta fai si tu un cadou, fetelor le plac ursuleti de plus, sau o ciocolata