Pai in cazul asta... Mai rămâne doar sa sperați că totul e ok. Faptul că era la ovulație fix atunci, nu e chiar o veste buna. Daca nu ii vine în următoarea săptămână, să-și facă un test de sarcina. Sunt unele mai sensibile, caută din alea. Le găsesti și la supermarket, in Auchan am văzut.
Oricum, sper că ti-ai învățat lecția. Niciodată să nu refolosești un prezervativ. Nu o penetra niciodată fara. Când ai terminat, opreste-te, da-l jos și spala-te.
Bafta.
Greu de crezut povestea ta, ea fiind virgina dar stia sa faca sex si chiar gemea de placere... iar tu ai facut sex de 7-8 minute la 14 anisori, cand nici unul de 18-20 de ani nu-i capabil sa tina atata pentru prima oara.
Hai, mai taie din minciuna, ca nu-ti cred povestea!
Ai terminat într-un prezervativ și l-ai folosit inca o data? That's a bad idea, my friend. Are ciclu regulat? Era la ovulație?
PS: avortul e legal dar doar însoțit de un părinte
Am vorbit acum cu ea si a spus ca avea ciclul regulat si ca in perioada aceea a luni ii incepea ovulația deci nu stie sigur...
Iti mulțumesc, o sa incerc sa revin cu răspunsul ulterior celor 21 de zile
Pai in cazul asta... Mai rămâne doar sa sperați că totul e ok. Faptul că era la ovulație fix atunci, nu e chiar o veste buna. Daca nu ii vine în următoarea săptămână, să-și facă un test de sarcina. Sunt unele mai sensibile, caută din alea. Le găsesti și la supermarket, in Auchan am văzut.
Oricum, sper că ti-ai învățat lecția. Niciodată să nu refolosești un prezervativ. Nu o penetra niciodată fara. Când ai terminat, opreste-te, da-l jos și spala-te.
Bafta.
Asta e o lectie din care ai foarte multe lucruri de invatat. Unu, sa nu refolosesti prezervativul si doi, indiferent de situatie, sa fii sigur ca tot timpul esti curat inainte de actul sexual ( semen, etc ). Pana la 4 luni, in cel mai cel mai rau caz, avortul se poate face cu pastile. Daca isi da seama rapid, cu atat mai bine. Sunt destul de costisitoare pastilele dar e mult mai ok decat o interventie la nivelul vaginului. Este foarte greu de procesat aceasta chestie, dar pentru ca v-ati asumat ca sunteti destul de pregatiti pentru a face dragoste, sper sa fiti pregatiti si pentru riscuri. Sper din tot sufletul sa fiti ok si sa nu fie cazul de mai sus, ai grija de acum incolo si ai grija de ea sa nu se sperie.
Amaliaaaalala întreabă: