|

Salut. Iubita mea vrea sa se îmbrace și mai sexy gen cu decolteu și așa și eu nu prea o lashappy Când am mers in club am lăsat-o sa meargă cu un maieu de se vedeau mingiutele ca voia și ea sa fie sexy și și mie mi se părea ca arată genial la ce forme are. Și-a luat și o blăniță peste da tot era super hot. Am fost toată seara cu jucaria in sus atunci și nu m-am putut abține sa nu o pipăi non-stop in decolteu ba chiar le-am și lins.
Chestia e ca îmi place cum arată cu decolteu și ținute sexy ca ma atrage rau da nu vreau totuși sa meargă așa in lipsa mea sau când e cu mine sa ii vadă alții decolteul. Cum sa ma împart sa o mai și las sau?

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Se îmbracă cum vrea ea, n-ai tu dreptu să decizi cum se îmbracă, nu-ți convine ia-ți una îmbrăcată mereu până-n gât

| a răspuns:

Adică ea e iubita ta și tu îi impui cum să se îmbrace? Dacă se căsătorește cu tine trebuie să poarte bazma sau cum?
Pml omule, faptul că se uită alți la ea e irelevant, atâta timp cât ea are ochi doar pentru tine. E normal să se uite lumea sânii/fundul ei (să se uite nu să se holbeze), doar nu o îmbraci în burka ca musulmani. Faptul că îi impui ce să poarte dovedește că nu ești sigur pe tine boss.

| a răspuns:

Pai cine esti tu sa decizi cum se imbraca gagica-ta?
laughing
Maieu cu blanita laughing f sexy si rafinat laughing la discoteca din sat poate laughing

| a răspuns:

Caută-ți una urâtă și nu o să mai ai așa probleme în viață.

| a răspuns:

Vezi sa nu se dea alți la ea dacă e prea sexy laughing

| a răspuns:

Eu ii place sa fie admirata si de altii si e normal.
Tu esti posesiv si gelos si nu e normal. Ea nu este posesia ta

| a răspuns:

"... da nu vreau totusi sa mearga asa in lipsa mea."

Bre nenea, faptul ca nu vrei tu nu e totul. O femeie se imbraca cum vrea, in functie de cum simte, de imprejurari, etc. Pana cand nu intelegi asta, relatia ta este "boala grea, moarte sigura".

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Nu să nu se dea alții, dar ea chiar asta vrea. Să atragă atenția și altor băieți asupra ei. Cred că dacă îi propune atul ceva fără să ști tu, sigur acceptă. Nu poți să o îmbraci cum vrei tu, asta ține de fiecare persoană în parte. Dar se pare că îi place să iasă în evidență, și sigur o va aborda și alții tipi.